Lamborghini dezvăluie o nouă estetică de design în showroom-ul din Dallas

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 11-04-2022

în: Auto

Spațiul reproiectat include un portofoliu complet de produse, o cameră de configurare de ultimă generație și unul dintre cele mai mari centre de service ale mărcii din Statele Unite.

Automobili Lamborghini anunță extinderea showroom-ului Lamborghini Dallas. Noua vitrină are un stil modern elegant și facilități suplimentare care oferă o experiență ridicată pentru clienți.

Liniile curate, formele hexagonale și o difuzie a luminii și a culorii sunt folosite inteligent în această unitate de 15.875 de metri pătrați. Clienții se pot aștepta să vadă gama completă de modele Lamborghini afișată pe podeaua showroom-ului, inclusiv Urus Super SUV, V10 Huracán STO inspirat de curse și V12 Aventador Ultimae de producție limitată.

Îmbunătățirea în continuare a experienței clienților la 360 de grade plusează cu o cameră Ad Personam de ultimă generație. Această nouă cameră de configurare oferă o gamă largă de finisaje exterioare și interioare pentru personalizarea completă a vehiculului, inclusiv culori speciale de vopsea, piele moale și accente din fibră de carbon. Showroom-ul include și un spațiu dedicat pentru îmbrăcămintea și accesoriile Collezione Automobili Lamborghini, disponibile pentru cumpărare în magazin sau online, împreună cu un lounge pentru uzul clienților.

Împreună cu showroom-ul, centrul de service a fost extins pentru a cuprinde vechea vitrină, făcând din Lamborghini Dallas unul dintre cele mai mari centre de service ale mărcii din țară, incluzând 20 de spații de service, tehnologie de vârf și mașină de instalat anvelope.

„2021 a fost un an impresionant pentru vânzările Lamborghini în Texas și ne așteptăm ca această creștere să continue în 2022”, a declarat Stephan Winkelmann, președinte și director executiv al Automobili Lamborghini. „Investiția Lamborghini Dallas în noul design și extinderea showroom-ului va contribui la susținerea acestei cereri, oferind în același timp clienților noi și existenți adevărata experiență Lamborghini”.

Statele Unite rămân cea mai mare piață unică la nivel global, cu un total de 2.472 de vehicule livrate în 2021, ceea ce reprezintă o creștere cu 11% față de 2020. Texasul joacă un rol cheie în acest succes, deoarece este o piață cu cele mai bune performanțe, reprezentând 11% a vânzărilor din țară în 2021. Deservind comunitatea extinsă Dallas-Fort Worth din 2003, Lamborghini Dallas a fost DealerRater Lamborghini Dealer of the Year în Statele Unite pentru 11 ani consecutiv. Lamborghini Dallas face parte din Boardwalk Auto Group, unul dintre cele mai importante grupuri auto din America de Nord. Lamborghini Dallas este situat la 601 S Central Expressway în Richardson, Texas. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați LamborghiniDallas.com.