High Living @ THE PARK – Lux și confort în inima Capitalei

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-04-2017

în: Art & Design

Suntem mereu în căutare de spații care să ne surprindă, iar atunci când designul eclectic se îmbină cu finisaje naturale și cu priveliștea perfectă, putem spune că ne simțim cu adevărat acasă. Aceasta este senzația pe care o oferă apartamentele noului concept High Living @ THE PARK Apartments.

THE PARK

Dezvoltatorul lituanian Hanner a creat lângă parcul Tineretului un proiect care a marcat într-un mod profund sectorul rezidențial. THE PARK Apartments conține toate ingredientele necesare pentru a ieși în evidență: o comunitate cu idealuri și preocupări comune, zonă de peisagistică cu plante perene, locuințe spațioase la ultimele etaje cu o vedere care îți taie respirația și apartamente amenajate de cei mai cunoscuți designeri și arhitecți români.

Am fost curioși să vedem cum s-a ajuns la acest concept și am discutat cu echipa Hanner despre decizia de a realiza o parte din apartamentele proiectului ca locuințe apropiate de ideea de penthouse.

„În momentul în care am demarat proiectul THE PARK Apartments, acesta era printre puținele din București cu o ofertă adresată segmentului mediu-superior. Între timp, mizând pe calitatea superioară a soluțiilor de construcții și materialelor de finisaj utilizate, precum și pe priveliștea oferită și accesibilitatea clădirilor din ansamblu, am ales să alocăm etajele superioare, de la 10 la 13, din ultimele trei clădiri, pentru dezvoltarea unor locuințe care se adresează segmentului premium”, ne-a declarat Silviu Grigorescu, directorul general al Hanner RD, subsidiara locală a grupului Hanner.

Silviu Grigorescu
Silviu Grigorescu

THE PARK

Între cele 20 de apartamente de la ultimele etaje se numără, de pildă, un apartament de 95 metri pătrați cu o terasă impresionantă de 62 metri pătrați, care a fost amenajat de echipa de designeri și arhitecți de la Creativ Interior pentru unul dintre locatarii ansamblului rezidențial. Un spațiu intim, relaxant, realizat în culori calde, cu un living generos în care un perete vegetal separă zona de dining, special creată pentru a găzdui șase persoane. Designerii au creat un mix între culorile calde ale finisajului de furnir natural, în antiteză cu nuanțele neutre ale pereților de microciment din zona de zi, sporind astfel ideea de confort.

În plus, apropierea față de parcul Tineretului oferă o priveliște de vis înspre o oază de verdeață ce te face să uiți pentru o clipă de jungla urbană.

Echipa Hanner a demarat în 2015 un plan ambițios de a susține designerii români, incluzând peste 15 showroom-uri în cadrul proiectului THE PARK. „Am crezut mult în talentul acestor echipe și am ales să apelăm la designeri români talentați pentru a propune o interpretare a spațiilor din ansamblu, cu scopul de a ilustra funcționalitățile fiecărei încăperi și pentru a ajuta clientul să simtă ce presupune locuirea propriu-zisă în acest THE PARK. Clienții au rezonat foarte bine cu soluțiile propuse de arhitecți. Ne-am bucurat când am văzut decizia lui Petre – un antreprenor local care activează cu succes, de mai mulți ani, în domeniul HoReCa – de a apela la echipa Creativ Interior pentru a-și amenaja apartamentul”, susține Silviu Grigorescu.

Proiectul THE PARK surprinde și se reinventează în fiecare zi, pe un șantier care evoluează rapid și care va fi finalizat în vara acestui an. Viitorii proprietari se vor bucura de tot confortul în locuințe de lux, la cele mai înalte standarde. Puteți vizualiza stadiul proiectului și stilul amenajărilor realizate de designeri români pe website-ul www.thepark.ro.

Foto: Creativ Interior, www.thepark.ro

THE PARK THE PARK THE PARK THE PARK