Top destinaţii de iarnă recomandate de Trip Tailor

Scris de Luxury
Publicat la data de: 20-01-2016

în: Travel

Sezonul de iarnă reprezintă întotdeauna o oportunitate de a explora lumea şi de a încerca experienţa celor mai nebănuite destinaţii de vacanţă. Este sezonul în care tentaţiile sunt mari, iar ofertele, asemenea unor ispite, conduc la realitate cele mai ascunse dorinţe. Fie că optaţi pentru o destinaţie scăldată în lumina soarelui sau una în care albul zăpezii să vă înconjoare, agenţia de turism Trip Tailor este – cu desăvârșire – prima destinaţie, înainte de toate.

Domaine du Mont d’Arbois 5*

Domaine du Mont d’Arbois, aflat în staţiunea Megève – Franţa, este un loc privilegiat, unde iarna poţi admira în tihnă munţii somptuoşi îmbrăcaţi în zăpadă, iar vara poţi merge pe cărări neumblate. O combinaţie perfectă între modern şi tradiţional: design contemporan, piese de decor sculptate manual, mobilă tradiţională şi suveniruri adunate din toate colţurile lumii creează o atmosferă plină de căldură unde oaspeţii regăsesc confortul şi relaxarea. Pe timp de iarnă, pârtiile de schi din apropiere sunt locurile perfecte pentru orice împătimit al acestui sport, iar pinii printre care poţi face slalom nu reprezintă decât un plus de adrenalină.

hoteldomaindumontdarbois-sejur-megeve

Domaine du Mont d’Arbois este compus din patru cabane: Chalet du Mont d’Arbois, Chalet Alice, Chalet Noémie şi La Ferme du Golf. Chalet Alice şi Chalet Noémie sunt situate la mică distanţă de cabana principală, astfel încât oaspeţii se pot bucura de linişte, pace şi intimitate, fără a se simţi izolaţi. Cele două cabane abordează stilul rustic, tradiţional, iar lemnul şi materialele utilizate ca decor creează o atmosferă confortabilă şi caldă. La Ferme du Golf este locul ideal pentru cei ce iubesc activităţile sportive, fiind situată în apropierea pârtiilor de schi şi a terenului de golf.

2-895027

Chalet du Mont d’Arbois reprezintă piesa de rezistenţă a domeniului şi dă tonul la excelenţă prin rafinament, eleganță clasică, lux şi o lungă tradiţie în oferirea unor servicii de calitate. Niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării, culorile se îmbină armonios cu mobilierul, creând astfel un decor primitor şi plin de căldură.

După o zi plină de activităţi sportive, este timpul să vă îndreptaţi spre zona de Spa a hotelului, unde veţi reuşi să vă detaşaţi şi de unde veţi ieşi energizați şi întineriţi. Specialişti în arta masajului vă vor destinde corpul, iar muzica, lumina şi atmosfera vă vor mângâia sufletul. Iarna, punctul de atracție îl reprezintă piscina exterioară, încălzită la 30 de grade, care oferă cele mai surprinzătoare senzaţii: o baie fierbinte în mijlocul zăpezii. Domaine du Mont d’Arbois se mândreşte cu varietatea gastronomică pe care o oferă, punând la dispoziţia oaspeţilor șase restaurante, în care punctele de referinţă sunt prospeţimea produselor, calitatea serviciilor şi măiestria celor care creează adevărate minuni gastronomice. Există puţine locuri care pot să-ţi imprime o anumită stare de spirit, să-ţi insufle relaxare, să te facă să te simţi special şi să visezi la momentul când te vei întoarce, iar Chalet du Mont d’Arbois este un astfel de loc.

33833504

 

 

Descoperă colţul tău de paradis în Bora Bora

Aceasta este destinaţia finală şi, dacă sosești cu avionul, vei ajunge la concluzia că spectacolul peisagistic este mai valoros decât o mie de cuvinte. Promisiunea unui colţ de rai pe pământ s-a întruchipat sub forma unui cerc de insuliţe ce strâng în interior o lagună turcoaz, care înconjoară, la rândul ei, un pisc acoperit cu pădure ecuatorială. Bora Bora sau „Perla Pacificului”, cum a botezat-o căpitanul Cook, este apogeul frumuseţii insulelor Polineziei. Farmecul ei i-a fascinat pe scriitori, artişti şi pictori, care au rămas extaziaţi în faţa vârfurilor vulcanice acoperite de păduri de un verde exuberant, a lagunei turcoaz şi a inelului de insuliţe care flanchează acest loc mitic.

bora bora2

Deşi doar o călătorie foarte lungă poate aduce vizitatorii aici, răsplata pe care o oferă acest arhipelag este una pe măsura aşteptărilor. Poate că la prima vedere pare un dezavantaj, însă izolarea de lume este probabil cel mai de preţ lucru pe care ţi-l pun la dispoziţie aceste insule. Aici viaţa decurge într-un ritm diferit, alunecă foarte calm şi în armonie cu natura, ocrotită de localnici şi vizitatori deopotrivă.

bora bora4

Considerată de cei mai mulţi ca fiind cea mai frumoasă destinaţie pentru luna de miere, Bora Bora oferă celor care o vizitează mult mai mult decât izolare şi peisaje desprinse parcă din paradis. Aici veţi avea ocazia să înotaţi cu pisici de mare, să faceţi scufundări sau să porniţi într-o excursie de trekking pe muntele Pahia. Natura a fost generoasă cu Bora Bora şi i-a dăruit o lagună cu ape limpezi, cu sute de nuanţe de verde şi albastru, un şir muntos de un verde luxuriant şi cele mai frumoase flori din lume. În aer se simte mireasma de ylang-ylang, iasomie, frangipani şi gardenie, iar florile etalează culori uluitoare, printre care se plimbă graţioase păsări ale paradisului.

bora bora5

 

 

Descoperă esenţa Mexicului alături de Trip Tailor

Mexicul antic este cunoscut ca fiind leagănul unde s-au născut şi au dispărut numeroase civilizaţii importante. Cultura-mamă este reprezentată de civilizaţia olmecă, însă este știut faptul că una dintre cele mai timpurii şi mai fascinante civilizaţii din Mexic a fost cea mayașă, iar rămăşiţele ei se regăsesc în peninsula Yucatán, dar şi în zone din Chiapas şi America Centrală. Mulţi vizitatori aleg să-şi împartă vacanţa din Mexic între Ciudad de México şi una din staţiunile tradiţionale de la mare, Cancún sau Los Cabos. Nimic nu este mai frumos decât să te bucuri de tot ce are Mexicul mai spectaculos: Teotihuacan, Xalapa, Chichen Itza, Mérida, Oaxaca, San Cristóbal de las Casas, Palenque şi multe, multe altele.

Visit allwallpapersfree.blogspot.com

Circuitul „Adventure Mexic” oferit de Trip Tailor îţi pune la dispoziţie itinerarul perfect pentru descoperirea acestei ţări unice. Vei explora Mexico City, vei fi impresionat de culorile fabuloase ale Lacurilor Montebello, vei cutreiera jungla Lacandon şi ruinele din Palenque şi Chichen Itza, ca apoi să te relaxezi câteva zile în Cancún.

12 Apr 2005, San Cristobal de las Casas, Chiapas, Mexico --- People congregate in late afternoon in front of the Cathedral of San Cristobal de las Casas, in Chiapas, Mexico. The richly textured baroque facade of the Cathedral was recently restored to its original colors of golden-yellow, with red-orange, and white trim. The present structure dates mostly from the 1700's. Following the surprise Zapatista revolt in January 1994, dramatic public negotiations between the Mayan rebels and top Mexican officials were held here. --- Image by © Thom Lang/Corbis

Mexico City – Unul dintre cele mai mari oraşe din lume, cu aproximativ 22 milioane de locuitori, este remarcabil. Oraşul este uriaş, mereu aglomerat şi plin de turişti. Se întinde în toate direcţiile cât vezi cu ochii şi este plin de muzee, parcuri, clădiri coloniale, bine păstrate, restaurante elegante cu meniuri diversificate, cel mai lung bulevard din lume, cea mai mare universitate din lume şi, evident, piramidele aztece.

Chiapas – Să vorbeşti despre Chiapas înseamnă să vorbeşti despre mayași, cel mai mare grup de nativi americani de la nord de Peru. În prezent este una dintre cele mai rudimentare zone din Mexic, economia fiind bazată pe pescuit, prelucrarea lemnului şi agricultură. Peisajele date de pădurile tropicale, lacuri şi râuri sunt aproape neatinse de civilizaţie, iar datorită faptului că oferă hrană din abundenţă, această zonă este încă locuită de triburi precum cel numit Lacandon, triburi ce nu au fost atinse de cuceririle spaniole.

Palenque – Mai mult decât un uimitor sit arheologic, Palenque este una dintre rămăşiţele de pădure tropicală veşnic verde din regiune. Arborii plini de plante epifite înconjoară piramidele graţioase, aflate alături de temple elegante. Locul este traversat de pârâiaşe, iar în porţiunile neexcavate, de 1.780 hectare, poţi întâlni papagali coloraţi şi maimuţe urlătoare.

Peninsula Yucatán – În toată peninsula Yucatán, oraşele de provincie moţăie la umbra mănăstirilor albe. Fiecare dintre cele trei state ale peninsulei are zeci de situri arheologice ascunse în junglă. Acoperită de păduri tropicale, peninsula este locul din Mexic care se bucură de cea mai mare varietate într-o regiune unitară.

Cancún – Perla peninsulei Yucatán, transformată dintr-un sat de pescari într-una din marile staţiuni de lux ale lumii, acum atrage aproximativ patru milioane de turişti anual. Fiind despărțită printr-o lagună cu mangrove de jungla coastei din peninsulă, aceasta se întinde subţire, luând forma cifrei 7, în apele Caraibelor.

Galerie Foto