Double You Store – noul tău magazin online

Scris de Luxury
Publicat la data de: 07-04-2016

în: Fashion

Într-o lume atât de agitată, în care timpul este mai preţios ca oricând, o sesiune interminabilă de shopping în locații cu zeci de magazine nu lipsește din programul, și așa supraîncărcat, al femeii moderne. Astfel s-a născut Double You Store, noul tău magazin vestimentar online, accesibil printr-un simplu click, chiar de pe canapeaua ta comodă de acasă. În spatele conceptului Double You Store stau Alina Georgescu şi Mirela Ghenea, două tinere care adorau păpuşile în copilărie, însă simţeau nevoia să creeze pentru ele altfel de haine. „Aveam jos la bloc o croitorie comunistă, unde în fiecare zi aruncau resturile de materiale de care nu mai aveau nevoie, aşa că le-am rugat pe doamnele de acolo să ne dea şi nouă petice frumos colorate, din care puteam face câte o hăinuţă nouă pentru micile noastre prietene…”, povestesc tinerele. Mai târziu, cele două prietene şi-au dat seama că nu găsesc în magazine haine la fel de frumoase precum cele purtate de păpuşa Barbie, aşa că s-au apucat să le creeze ele.

IMG_2210

Alina şi Mirela au personalităţi total diferite, însă au reuşit să se completeze una pe cealaltă şi să pună bazele magazinului Double You Store. Au început cu trei rochii create pentru ele, iar complimentele nu au întârziat să apară; astfel s-a născut şi numele magazinului, „Double You”, fetele fiind un fel de „2 în 1”. Mai departe, povestea este simplă… deşi nu aveau aceleaşi gusturi, se pare că aveau aceleaşi păreri cu privire la ce să cumpere, de unde să cumpere şi cum să aleagă. Acum, cele două prietene şi partenere sunt hotărâte să meargă înainte și îşi doresc chiar să se extindă, prin crearea unor linii vestimentare disponibile în cât mai multe magazine din ţară şi, de ce nu, din străinătate.

„Credem că orice femeie are momente când vrea să se îmbrace simplu şi momente când vrea să meargă pe un covor roşu, dar că fiecare apreciază o rochie cu un croi simplu care îţi face o talie de viespe… şi noi ştim că noul trend în modă este calitatea”, afirmă, cu convingere, Mirela.

Mai multe detalii puteţi găsi accesând site-ul: www.doubleyoustore.ro

Galerie Foto