Dennis Rodman și-a transformat coafurile iconice în NFT

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 05-04-2022

în: News

Dennis Rodman

Cu figuri precum Justin Bieber și Dapper Dan care au intrat în domeniul NFT, nu ar trebui să fie surprinzător că Dennis Rodman a vrut să ia parte la acțiune. The Worm continuă să stabilească tendințe cu prima sa colecție NFT, inspirată de numeroasele sale coafuri epice.

Supranumită în mod corespunzător „Rodman’s Barbershop”, colecția NFT a lui Dennis Rodman include lucrări de artă digitală unice care prezintă diferite coafuri colorate asemănătoare celor pe care starul NBA le-a purtat în perioada în care activa ca jucător.

Dennis Rodman

NFT-urile lui Dennis Rodman se vor lansa cu un preț de 175 de dolari bucata și vor fi disponibile peste 5.000 de unități, ceea ce înseamnă că o mulțime de coafuri Rodman vor pluti în curând în metaverse.

De ani de zile, Rodman a fost admirat pentru stilul său nonconformist, care includea amestecarea imprimeurilor, rochiilor de mireasă și coafurilor sale vopsite în diverse culori. De la fețe zâmbitoare la zig-zag-uri, alegerile în materie de hairstyling ale lui Rodman au devenit la fel de demne de urmărit ca și apărarea sa agresivă.

Dennis Rodman

„Rodman’s Barbershop este o modalitate unică de a sărbători propriul stil personal și creativitate, ceea ce va face întotdeauna parte din moștenirea lui Dennis Rodman”, a declarat Jeff Hoods, directorul general al Metacurio, a cărui companie a colaborat cu Rodman pentru a crea colecția NFT.

Dennis Rodman

În esență, colecția NFT „Rodman’s Barbershop” a lui Dennis Rodman este un omagiu digital adus stilului de neuitat al lui Rodman. Aceasta se va lansa pe 11 aprilie pe OpenSea.

Energy Expo 10-13 octombrie