Louis Vuitton a creat un brad de Crăciun pe fațada magazinului din New York

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-12-2021

în: News

Louis Vuitton

Crăciunul se apropie, iar Louis Vuitton celebrează sărbătoarea cu un brad înalt de 12 etaje chiar pe fațada clădirii sale de pe 5th Avenue. Instalația 2-D prezintă logo-ul și ornamentele LV și scalează întreaga lungime a clădirii magazinului.

Oferind multă bucurie privitorilor, instalația aduce un omagiu regretatului Virgil Abloh, care include înlocuirea temei sărbătorilor în vitrine cu textul „Virgil Was Here”. Mesajul poate fi văzut și pe afișaj în magazinele Louis Vuitton din întreaga lume.

Louis Vuitton

Instalația de Crăciun de pe partea laterală a clădirii din Manhattan a devenit acum o tradiție anuală pe care fanii o așteaptă cu entuziasm. În 2019, structura a fost decorată cu un design fluorescent al logo-ului brandului și animații pop-art.

Louis Vuitton

De asemenea, fațada emblematică a fost împodobită și în luna august a acestui an pentru a sărbători cea de-a 200-a aniversare a brandului de lux. Iar în ianuarie, a prezentat o pictură murală realizată în colaborare cu artistul elvețian Urs Fischer pentru a marca o nouă colecție LV x UF.

Dacă vă aflați în New York de sărbători, pe lângă bradul de Crăciun de la Rockefeller Center, nu uitați să vizitați și bradul de 12 etaje al lui LV de pe fațada din 5a Avenue, pentru că este la fel de fascinant!