Theodora Golf Club – first choice of luxury in Transylvania

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 29-10-2019

în: Travel

Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017,  iar la designul său și-au adus contribuția specialiști care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 de metri. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilități unice și servicii premium, într-un cadru natural, relaxat și primitor. Resortul oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile, restaurant internațional a la carte, lounge bar și terasă, salon privat, sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf.

Resortul Theodora Golf Club se ivește timid dintr-una din localitățile limitrofe municipiului Alba Iulia. Nimic nu te pregătește pentru impactul vizual și senzorial atunci când intri în acest loc zen, liniștit și parcă din altă lume – o destinație cu o suprafață impresionantă, în mijlocul Transilvaniei.

Complexul de 15 vile cu suprafețe foarte generoase este dispus la intrarea resortului și este completat de sala de conferințe și driving range, urmând apoi club-house-ul și restaurantul The View. Ca referințe tehnice, resortul are o capacitate de cazare de 87 de camere duble în cele 15 vile deluxe, family și premium, un restaurant internațional a la carte cu lounge bar și terasă, sală de conferințe, simulator de golf indoor, piscină outdoor, loc de joacă și un pavilion exterior pentru evenimente.

În cele din urmă, priveliștea dezvăluie diamantul ascuns – terenul de golf de 56 de hectare, construit la nivel state-of-the art de renumiți designeri și specialiști în peisagistica specială a golfului.

Fiecare detaliu din construcția și decorarea clubului poartă amprenta fondatorului, domnul Ioan Popa, iar numele ales, „Theodora”, cu rădăcini istorice din Grecia Antică, luminează acest loc deosebit, ca un dar care așteaptă să fie înțeles și apreciat de către toți cei care sunt oaspeții acestui loc minunat. Theodora Popa este, de altfel, cel de-al doilea  fondator al clubului creat de oameni cu valențe de artizani, în urma unei pasiuni comune descoperite de câțiva ani, nobilul joc de golf. 

Investiția este una extrem de importantă și este cea mai mare investiție făcută din fonduri proprii în golful românesc – 15 milioane de euro, iar durata construcției a fost de circa un an și jumătate. A fost începută în mai 2016, iar resortul a fost inaugurat în octombrie 2017.

O destinație impresionantă pentru golferi și pasionații de lifestyle

Locația deosebită, facilitățile premium, terenul de golf state-of-the-art, toate sunt apreciate de vizitatori, golferi, oaspeți, iar pentru o evaluare pertinentă, este recomandată o vizită directă. Sezonul de golf începe primăvară până în octombrie târziu, când au loc săptămânal competiții de golf, de regulă în weekend. Competițiile de golf au atras sponsori și parteneri importanți, iar în premieră, în 2019, Theodora Golf Club a organizat între 17-20 iulie 2019 cel mai important eveniment competițional al comunității de golf din România – turneul THEODORA PROAM, ediția I.

Beneficiind de o prezență internațională importantă încă de la prima ediție, competiția a atras participanți din multe țări: 72 de jucători: 54 de amatori și 18 profesioniști licențiați PGA. Cele trei zile de competiție și eveniment sportiv s-au desfășurat în condiții meteo deosebit de favorabile jocului de golf. Theodora Golf Club a găzduit cu succces un festin de golf & lifestlye pentru toți cei prezenți, reiterând ideea de necesitate și continuitate în România pentru un eveniment la acest nivel.

Pentru că la Theodora Golf  Club golf is always more, resortul se dezvăluie ca o destinație turistică unică pentru turiștii din România și străinătate, datorită facilităților unice de cazare și modalitățile de relaxare. Locația este ideală pentru evenimentele corporate, teambuilding-uri, evenimente private. Echipa dedicată este mereu pregătită să ofere alternative inedite precum pool parties, lecții de golf, grill parties, evenimente private însoțite de ședințe foto exclusiviste la resort. Cu o experiență de peste 200 de evenimente găzduite, indiferent de sezon, petrecerile sunt unice la Theodora Golf Club, iar fiecare anotimp este pus în valoare prin locațiile inedite.

Iarna, restaurantul poate deveni locația unui eveniment privat elegant – găzduiește petrecerea de Revelion sau un dinner mai special.

Primăvara, vara și toamna târziu, Theodora Golf Club vă așteaptă pe terasă, pentru a savura un preparat culinar în tihnă, fascinați de priveliștea minunată a terenului și liniștea permanentă.

O vară perfectă continuă cu răsfăț la piscină sau un grătar savuros la Golf Grill Pavilion, iar petrecerea continuă până târziu în noapte. Pentru cei care doresc o experiență unică, vila Theodora este destinația pentru a savura experiența Theodora Golf Club la un nivel superior, datorită dotărilor sale upgraded, inclusiv jacuzzi exterior pe terasa proprie, în intimitate perfectă.

Restaurantul The View are un specific international cuisine, iar preparatele sunt adaptate și interpretate local, având o tușă finală caldă, ușor latină, potrivită unui stil de viață sănătos, relaxat, mediteranean. Practic, din restaurantul The View, avem viziunea panoramică asupra întregului teren de golf, acest lucru fiind un atu al restaurantului care se clasifică printre singurele din lume cu această panoramă extinsă de 360 de grade. Imaginile, în acest sens, vorbesc de la sine. De asemenea, servirea atentă, preparatele proaspete din surse locale, selecția fină de băuturi, panorama inedită a restaurantului sunt ingredientele care fac din orice brunch, prânz sau cină locația perfectă pentru pasionații de gourmet. Restaurantul The View @ Theodora Golf Club este deschis zilnic în intervalul 10-22 și este o locație potrivită pentru evenimente private și de business.

Mai multe detalii pe:
theodoragolfclub.ro
https://www.facebook.com/theodoragolfcluboficial/
https://www.instagram.com/theodoragolfclub/
https://www.youtube.com/channel/UCbl44yuUlTSmJqolyp0EH-w
https://www.linkedin.com/company/theodora-golf-club/?viewAsMember=true
https://twitter.com/theodoragolf