Bark Air este prima companie aeriană de lux pentru câini

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-04-2024

în: News & Features

Bark Air

Stăpânii animalelor de companie care s-au bucurat de abonamentele BarkBox pline de jucării și dulciuri pentru prietenii lor blănoși se vor bucura acum de un serviciu spectaculos numit Bark Air, care le va permite să călătorească împreună cu animăluțele lor în cele mai bune condiții. În luna mai, brandul Bark va oferi prietenilor cu patru picioare același tratament de la clasa întâi ca și oamenilor, răsfățându-i pe căței pe toată durata zborului pe distanțe lungi.

Pe lângă ofertele amuzante, cum ar fi „șampania pentru câini”, adică bulion de pui, pături calde cu miros de feromoni, băuturi gratuite și gustări disponibile pe toată durata zborului, dragostea și îngrijirea deosebită pe care o primesc animalele de companie fac să merite banii.

În loc să fie țintuit într-o ladă rostogolită pe pistă și să călătorească în compartimentul de marfă al avionului, unde atmosfera este sufocantă, întunecată și zgomotoasă, Bark Air tratează cățeii ca pe niște regi, permițându-le să se întâlnească și să se familiarizeze într-o zonă privată a terminalelor Bark Air. Acest lucru ajută la menținerea unui mediu reconfortant pentru câinii aflați la 30.000 de metri în aer. Între timp, stăpânii lor, care vor plăti 16.000 de dolari pentru o călătorie dus-întors de la New York la Londra, se pot bucura de mese pregătite de bucătari personali în terminalele Bark Air. Cât timp sunt în aer, câinii nu sunt înlănțuiți sau adăpostiți într-o cușcă, ci sunt liberi să se plimbe prin cabină.

Bark Air

În cazul cățeilor agitați, căștile cu anulare a zgomotului sunt foarte utile. Pentru a le menține burțile pline și comportamentele sub control, sunt disponibile în permanență dulciuri și gustări de calitate superioară. Partea bună a zborului privat cu Bark Air este că cei care preferă să rămână singuri au la dispoziție spațiul și intimitatea din avion, fără să fie deranjați de nimeni. Bark Air se asigură că răsfățul continuă chiar și după debarcarea din avion, cu un serviciu de transport auto pregătit pentru a duce patrupedul și pe stăpânul său în orice locație aleasă de aceștia pe o distanță de 50 de kilometri de la aeroport.

Zborul cu animalele de companie va înceta să mai fie o experiență traumatizantă pe 23 mai – ziua în care se lansează Bark Air. Primul zbor pleacă de la aeroportul Westchester County din New York către aeroportul Van Nuys din Los Angeles și va costa 8000 de dolari pentru un bilet dus-întors destinat unui animal de companie și unui stăpân.