Trendul green la apartamentele middle up și premium

Scris de Luxury
Publicat la data de: 15-03-2017

în: Art & Design

Se construiește mult în București, sunt mii de apartamente noi în lucru, dar puține dintre acestea respectă toate condițiile unor locuințe cu adevărat de înaltă calitate, care să se înscrie în trendul internațional actual de construcții durabile. Apartamentele green situate în oraș, în cea mai cool zonă de locuit din București, Herăstrău – Sat Francez, aflate în proiecte mici, exclusiviste, cu nenumărate facilități au și vor avea mereu plusvaloare, dată de amplasament și, mai nou, de modul de construcție, durabil și cu elemente care respectă natura și mediul sănătos de viață.

Viitorii locatari se pot bucura de natură, fără să piardă timpul în trafic și să parcurgă mulți kilometri în fiecare zi spre casă, pot alerga sau își pot plimba copiii oricând în parc, pot face exerciții fizice la o sală de fitness privată, la orice oră, trăind sănătos în apartamente premium, dotate și finisate cu materiale naturale. Sau pot lua cina romantic și liniștitor, pe malul lacului, după o plimbare de cinci minute prin parc, fără a fi nevoie să scoată mașina din garaj.

Ultimele două proiecte Nordis, Nordis Residence – Herăstrău Park și High Residence sunt perfecte din toate aceste puncte de vedere: asigură un cadru intim locatarilor, pentru că au un număr mic de apartamente exclusiviste, au propria sală de fitness și sunt poziționate în cartierul Herăstrău – Sat Francez, la 100 metri, respectiv 200 metri distanță de intrarea în parcul Herăstrău.

Clădirile sunt dotate cu elemente verzi, precum panouri solare pentru încălzirea apei, izolare termică a imobilului cu rocă bazaltică (produs natural, ignifug), iluminare cu LED a spațiilor comune și a garajului, tâmplărie exterioară cu geam tripan și grădini verticale în zona de recepție. 

Nordis Residence – Herăstrău Park este un proiect premium, cu un număr redus de unități, care asigură viitorilor proprietari un confort ridicat. În total se construiesc 23 de apartamente, cu două, trei și patru camere. Apartamentele cu două camere sunt vândute în totalitate. Apartamentele cu trei camere au spații interioare generoase, între 115 și 130 metri pătrați suprafață utilă, iar cele cu patru camere ajung la 140 metri pătrați.

Încălzirea și apa caldă menajeră sunt asigurate de un sistem mixt, format din centrală termică de imobil și panouri solare, iar contorizarea utilităților se face individual pentru fiecare apartament în parte.

În dormitoare, hol și living, pardoseala este finisată cu parchet din lemn triplustratificat, import. Ușile interioare sunt marca Pinum și sunt disponibile în mai multe nuanțe, cu feronerie din inox satinat.

Pentru mai multă naturalețe, terasele sunt placate cu sistem flotant din lemn deck.

High Residence este un proiect spațios, elegant, unic. Ansamblul oferă 36 de apartamente cu două, trei și patru camere. În acest moment, ansamblul este vândut în proporție de 85%, fiind disponibile ultimele apartamente, exclusiv cu patru camere.

Imobilul dispune de un sistem de fațadă ventilată, format din termoizolație cu rocă bazaltică Rockwool și ceramică Saloni. Pentru o eficiență energetică ridicată, pe terasa de la ultimul etaj sunt amplasate panouri solare vidate, ce asigură apa caldă menajeră, iar corpurile de iluminat din spațiile comune sunt LED.

Apartamentele sunt dotate cu încălzire prin pardoseală, podeaua acestora este placată cu parchet triplustratificat one strip, tip dușumea, iar tâmplăria exterioară este tot din lemn.

Eleganța arhitecturii, funcționalitatea împărțirii spațiului și finisajele din gama premium se îmbină în mod armonios cu conceptul de eficiență energetică, imobilul dispunând de multe din atributele unei clădiri verzi.

Nordis Residence – Herăstrău Park și High Residence au un amplasament de elită, unul din criteriile de bază pentru alegerea locuinței, fiind situate în zona Herăstrău – Șoseaua Nordului – Cartierul Francez, lângă parcul Herăstrău, cel mai mare din București, dar și foarte aproape de noul Business District al Capitalei, zona Floreasca – Barbu Văcărescu.

Seara sau în weekend puteți lua cina la unul din restaurantele de lux aflate la distanță de mers pe jos, pe Șoseaua Nordului, precum Casa di David, Isoletta, The Embassy Park, La Fattoria, Trattoria il Calcio, sau vă puteți destinde la o partidă de shopping în Promenada Mall, aflat în apropiere.