Patul cu apă Tranquility Pod pulsează ușor, în ritmurile muzicii

Scris de Luxury
Publicat la data de: 13-03-2014

în: News & Features

12195B_1000x1000
După o zi lungă și grea la locul de muncă, doar confortul unui pat poate alunga toate grijile, oferind, totodată, răgazul necesar pentru o binemeritată odihnă. Iar când patul respectiv arată atât de bine, cine oare îl poate refuza?

Tranquility Pod nu este altceva decât un mini-rai pe pământ pentru cei care iubesc somnul, iar aici nu este vorba doar de aspect, ci și de tehnologia… apei. În termeni de estetică, patul se prezintă cu un design retro-futurist, cu un exterior glossy, prin a cărui deschidere eliptică se dezvăluie salteaua octogonală din spumă cu memorie, tapițată cu piele de căprioară, și cele două perne acoperite, de asemenea, cu piele de căprioară.

Exteriorul elipsoid al patului, realizat manual din fibră de sticlă, atenuează cu 90 de procente zgomotul exterior ce poate perturba somnul celor care dorm în pat. În plus, sistemul integrat de sunet, cu o putere de 80 Wați, redă muzica de la un iPhone sau smartphone prin intermediul a patru difuzoare. Fără îndoială, avem de-a face cu cel mai futurist pat din lume, vândut în Statele Unite de către Hammacher Schlemmer, la un preț de 30.000 dolari.