Kit Harington este noua imagine a francizei Dolce&Gabbana The One for Men

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-03-2017

în: Beauty News

Sinonim cu strălucirea italiană și tradiția siciliană, Dolce&Gabbana oferă un lux modern și neconvențional, care îmbină inovațiile îndrăznețe cu moștenirea mediteraneană a originilor sale și ne dezvăluie numele noi imaginii a Dolce&Gabbana The One for Men.

Dolce&Gabbana ne surprinde plăcut cu noua imagine a francizei The One for Men. Este vorba despre actorul britanic Kit Harington, care va aduce un suflu nou brandului, începând din luna septembrie a anului 2017.

“Kit Harington reprezintă exact modul în care vedem bărbatul Dolce & Gabbana: tânăr, fermecător, carismatic, cu o personalitate desăvârşită. Nu puteam alege o altă imagine mai potrivită pentru The One for Men. Ne bucurăm pentru că va face parte din familia Dolce & Gabbana “ au declarat Domenico Dolce şi Stefano Gabbana.

The One for Men este un parfum atemporal, senzual şi elegant, clasic şi modern în acelaşi timp, vibrant şi captivant. Un parfum condimentat, oriental, creat pe o bază de tutun, având note lemnoase rafinate.  Dolce&Gabbana prezintă The One for Men ca fiind inspirat din universul emblematic The One. Propunând o experiență olfactivă mai intensă, The One for Men constituie alegerea ideală a unui barbat sofisticat și rafinat.

FotoCredit: Matt Sayles