Noul ulei tratament Moroccanoil Purple a fost lansat la Eurovision

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 16-05-2024

în: Beauty News

Moroccanoil Purple

Moroccanoil a lansat, în cadrul unui eveniment exclusivist la Malmo, Suedia, un nou produs revoluționar pentru îngrijirea părului. Este vorba de noul Moroccanoil Treatment Purple, tratamentul pe bază de ulei de argan, care îngrijește și corectează reflexiile nedorite de galben ale părului vopsit în nuanțe de blond sau argintiu. 

La fel ca șamponul Moroccanoil Purple, noul ulei tratament conține pigmenți violeți ce combate tonurile calde de blond. El poate fi aplicat pe părul umed sau uscat, de 2-3 ori pe săptămănă, pentru a obține un păr sănătos, moale și strălucitor.

Noul Moroccanoil Treatment Purple a fost lansat la Malmo, în cadrul unui eveniment VIP din timpul Eurovision, la care au participat artiști și influenceri internaționali, printre care și Cătălin Botezatu, Daiana Anghel și Marisa Paloma, alături de echipa Top Line România. Cu toții au asistat la o demonstrație de măiestrie a renumiților traineri internaționali Antonio Corral Calero – Moroccanoil Global Creative Director, Kevin Hughes – VP of Artistry Moroccanoil și Robert Ham SVP of Global Education Moroccanoil.

Moroccanoil Purple

Printre hairstyliștii de la Eurovision s-au aflat Ioana Todoran și Narcisa Miron, câștigătoare ale edițiilor precedente ale competiției Show Us Your Style și semi-finaliste ale concursului The Collective ce a avut loc în Las Vegas – concursuri de mare anvergură inițiate de Moroccanoil, la care au participat stiliști din întreaga lume.

Uleiul Tratament Moroccanoil Purple este deja disponibil în România în saloanele de înfrumusețare partenere Top Line și va fi disponibil în restul canalelor începând cu luna iunie 2024.

Moroccanoil, liderul global în materie de produse de îngrijire a părului cu infuzie de ulei de argan, este exclusiv distribuit în România de Top Line.