Kevin Murphy a lansat Everlasting Color – o gama de produse dedicate părului vopsit

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-03-2022

în: Beauty

Kevin Murphy

Kevin Murphy, renumitul brand de haircare australian, a lansat Everlasting Color, o gamă de produse pentru îngrijirea părului vopsit, prin intermediul unei transmisii live de la Berlin Fashion Week, urmărită de profesioniști din industrie, dar și de influenceri din întreaga lume.

Prin intermediul tehnologiei KM.BOND, axată pe bond building și multiplicare a proteinelor, produsele din gama Everlasting.Color construiesc un scut de protecție împotriva degradării firelor de păr, pe care le fortifică din interior. În același timp, previne și elimină depunerile nedorite de la nivelul părului, cauzate de apa dură de la robinet, și păstrează culoarea părului, care altfel ar fi afectată de procesele oxidative, radicali liberi și radiații UVA/UVB.

Kevin Murphy

La București, vedete, influenceri și jurnaliști au participat la un eveniment exclusivist în cadrul căruia au urmărit live transmisia de la Berlin și prezentarea spectaculoasă a renumitului hairstylist, un icon al industriei de modă și frumusețe internațională.

În cadrul evenimentului de la București, invitații au scris pe cartoline speciale mesaje de iubire și de susținere tuturor celor afectați de evenimentele violente din această perioadă.

“Suntem încântați să anunțăm noile soluții Kevin Murphy pentru protecția culorii părului vopsit. Gama Everlasting Color a fost prezentată în premieră, prin intermediul unei transmisii live de la Berlin Fashion Week, de însuși Kevin.Murphy. Alături de celebrități, influenceri și reprezentanți Mass Media din întreaga lume, am descoperit noile produse și look-uri propuse de echipa Kevin Murphy, respectând și de această dată filosofia brandului, axat pe inovație tehnologică și sustenabilitate. Ne bucură, de asemenea, implicarea tuturor invitaților noștri în susținerea celor dragi și a celor care se confruntă în această perioadă cu efectele violențelor din întreaga lume. Împreună am așternut pe cartoline mesaje de iubire și susținere, subliniind încă o dată cât de importantă este toleranța, unitatea și dragostea”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Colecția EVERLASTING.COLOUR este concepută a fi folosită atât de stiliști în saloane, cât și de consumatori acasă și este disponibilă în România pe www.topline.ro, în magazinul Top Line și în saloanele partenere Top Line din țară.