Acordă pielii o atenție deosebită în orice moment, cu LE LIFT Crème de Nuit de la Chanel

Pielea noastră nu are mereu același ritm cu viața noastră solicitantă. Când zilele sunt prea lungi și agitate, are probleme să țină pasul cu noi.

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 28-02-2021

în: Beauty

LE LIFT Crème de Nuit de la Chanel, în mod ideal, proliferarea celulelor atinge apogeul noaptea, când reînnoirea lor este de 25 de ori mai activă decât ziua. În timp ce dormim, pielea lucrează în tăcere, transformându-se astfel încât să poată arăta ca nouă în fiecare dimineață.

Cu toate acestea, când zilele sunt prea ocupate, lungi și intense, factorii externi, cum ar fi poluarea sau schimbările de temperatură, dar și cei interni, cum ar fi stresul, pot satura activitatea fibrelor nervoase ale pielii. Prin urmare, pielea nu mai este capabilă să se reînnoiască. Devine mai reactivă, incomodă și sensibilizată. Astfel, seara, nu se mai poate calma.

Pe măsură ce trec zilele, această suprastimulare neuronală duce la rate crescute de NGF (factor de creștere a nervilor), provocând inflamații și disconfort. Ciclurile naturale ale pielii sunt perturbate. Reînnoirea sa pe timp de noapte este mai puțin eficientă, iar semnele îmbătrânirii apar mai repede.

Dedicată persoanelor cu adevărat exigente în privința îngrijirii pielii, gama LE LIFT propulsează ingredientele active de origine naturală la eficacitatea maximă. Pentru această nouă cremă de noapte, formulată cu 94% ingrediente de origine naturală, extractul botanic de lucernă – semnătura liniei LE LIFT – își unește forțele cu noul complex Neuractive Night, care reconfortează pielea și stimulează reînnoirea acesteia. Totul într-o textură învăluitoare care calmează pielea pe parcursul nopții, astfel încât să poată străluci în timpul zilei.

Complexul Neuractive Night combină două ingrediente active de origine naturală, ceaiul Silver Needle și un ingredient activ de origine marină, pentru a relaxa pielea suprasolicitată în timpul zilei și a o ajuta să se refacă pe durata întregii nopți.

Unul dintre ingrediente este, așadar, un ceai alb rar. Mugurii frunzelor acestuia sunt culeși manual timp de zece zile pe an și apoi uscați pe rafturi la o temperatură scăzută pentru a păstra toate moleculele lor active. Folosind acești muguri prețioși, Chanel Research a creat un ingredient activ bogat în teanină și polifenoli, capabil atât să calmeze, cât și să detensioneze pielea. Astfel, crema reglează producerea de factori neurotrofici NGF și protejează pielea de stresul oxidativ prin blocarea radicalilor liberi.

Calmată și protejată, pielea poate reveni la sarcina sa esențială pe timp de noapte: reînnoirea, pentru a arăta mai fresh și nou-nouță dimineața. Ceaiul Silver Needle este combinat cu un ingredient activ de origine marină a cărui moleculă este obținută folosind biotehnologia. Acest ingredient activ crește diferențierea keratinocitelor pentru a întări funcția de barieră. Ca bonus, el stimulează producția de acid hialuronic și acționează împreună cu concentratul botanic pentru a netezi și a da un plus de fermitate tenului.

Cu această combinație de ingrediente active calmante, dar stimulante, pielea își reia funcțiile esențiale. În fiecare dimineață, emană vitalitate și fermitate. Zi după zi, arată tot mai fină, mai odihnită și mai luminoasă, iar după o lună de utilizare, tenul este vizibil întinerit.

HyperFocal: 0

LE LIFT Crème de Nuit susține eficiența incontestabilă a formulei sale excepționale, astfel încât, în fiecare seară, îngrijirea pielii devine o experiență relaxantă care aduce o stare de bine. Cu textura sa cremoasă și catifelată, conferită de o combinație de uleiuri și unturi, cum ar fi uleiul de jojoba și untul de shea, crema învăluie fața într-o mângâiere liniștitoare care destinde pielea și mintea. Formulată cu o combinație de acid hialuronic cu greutate moleculară mare și glicerină, Crème de Nuit lasă pielea mai confortabilă, gata pentru o noapte relaxată și revitalizantă.

Textura moale și învăluitoare a noii LE LIFT Crème de Nuit se află în centrul unui ritual nocturn bivalent: calmează și revigorează, pentru ca apoi să te simți bine întreaga zi.

Galerie Foto