GALT a dat ora fixă la Gala LUXURY 2019

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-03-2020

în: Watches

tag-heuer-formula-one

Gala LUXURY 2019 a dat o notă aparte evenimentelor mondene din București. Peste 2.000 de persoane au sărbătorit alături de noi excelența în clădirea impresionantă a Palatului Parlamentului, iar tema Casino Royale a fost cea care a animat petrecerea.

Seara de 6 noiembrie a marcat un moment important atât pentru revista LUXURY, cât și pentru brandurile partenere și invitații care au savurat atmosfera elegantă și exclusivistă a Galei.

Un moment aparte a fost oferit de GALT

Orologeria GALT a adus un plus de emoție în cadrul Galei LUXURY, prin ideea unui concurs inedit: invitatul la Gala LUXURY 2019 care obține cele mai multe aprecieri pe pagina personală de Instagram la o poză postată cu un ceas TAG Heuer la încheietură urma să câștige, la finalul serii, un ceas TAG Heuer oferit de Orologeria GALT. Ideea concursului a adus o nouă premieră în cadrul evenimentului nostru emblematic deoarece oferirea unui cadou de asemenea valoare este o premieră în România. Surpriza și mai mare, însă, a venit atunci când GALT a schimbat regulile jocului oferind nu unul, ci două premii.
Ne-am bucurat de prezența unui număr excepțional de personalități din toate domeniile, iar GALT a reprezentat unul dintre punctele de atracție ale serii. Apreciate de invitații noștri, ceasurile TAG Heuer, prezente în portofoliul Orologeriei GALT din 2006, au fascinat, iar urmarea a fost previzibilă: un concurs animat și o competiție foarte strânsă pentru determinarea locului 1, în care fiecare minut a contat. Deoarece, în timpul alocat votării, rezultatele primilor doi clasați au evoluat atât de rapid și de strâns încât spre final exista o „marjă de eroare” a posibilităților obiective de a determina un rezultat corect, GALT a decis pe moment să ofere drept premiu ambele ceasuri TAG Heuer, atât cel de damă, cât și cel bărbătesc. Modelele selectate pentru premii sunt emblematice: modelul Aquaracer, pentru doamne, unul dintre primele ceasuri din istorie dedicate sporturilor nautice; iar pentru domni, modelul Formula 1, care confirmă legitimitatea TAG Heuer în lumea dinamică a motorsportului. Deși timpul alocat reacțiilor pe Instagram a fost restrâns la durata Galei LUXURY, fiecare dintre cei doi câștigători a reușit să obțină aproape 1.000 de aprecieri pe pagina personală, iar diferența a fost de sub 10 aprecieri. În zilele următoare, cifrele au crescut la câteva mii.

Câștigătorii GALT vor purta la încheietură modele iconice TAG Heuer

Cei doi câștigători ai concursului GALT sunt gimnasta Larisa Iordache și designerul Cătălin Botezatu, două vedete extrem de iubite în România, care ne-au onorat cu prezența la Gala LUXURY 2019. Personalitățile acestora sunt în armonie cu valorile Orologeriei GALT: profesionalism, onestitate, pasiune, seriozitate, discreție, exclusivitate, know-how, încredere, corectitudine, respect, ținută, implicare, emoție, politețe, empatie, rigurozitate, unicitate, statornicie, perseverență, ospitalitate, relaxare. „Este prima dată în viața mea când am câștigat ceva atât de frumos fără să muncesc. Este un ceas foarte reușit și potrivit stilului meu. Mă face să mă simt mai încrezătoare atunci când mă uit la el pentru că îmi transmite un vibe de încredere. Atunci când porți ceva ce îți place și ți se potrivește, ai mai multă încredere în tine”, spune Larisa Iordache.

Esența companiei GALT constă în construirea, cărămidă cu cărămidă, de-a lungul a 25 de ani, a unui business în care întreaga echipă și-a investit timpul, energia și pasiunea pentru a transmite clienților valorile care au stat la baza construcției. Orologeria GALT este acum un pilon al luxului românesc în materie de ceasuri de elită.

Branduri orologere din portofoliul GALT

GALT aduce pasionaților de orologerie din România un portofoliu impresionant, închegat, complementar și divers de mărci de ceasuri de mare prestigiu. A. Lange & Söhne, Roger Dubuis, Harry Winston, Jaeger-LeCoultre, IWC, Ulysse Nardin, Girard-Perregaux, Zenith, Omega, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Tissot, Swiss Alpine Military, Mondaine, Grovana sunt câteva dintre Casele emblematice care au dus la un nivel de excelență arta ceasornicăriei, îmbinând meșteșugul cu tehnologia de ultimă oră. De asemenea, în selecția GALT regăsim celebra casă italiană de bijuterii Pasquale Bruni, dar și exclusivistele seifuri și cutii de întors ceasuri Buben & Zorweg. Portofoliul este completat de renumitul brand de curele și brățări pentru ceasuri Morellato, prin a cărui prezență GALT asigură o gamă impresionantă de modele și culori de astfel de accesorii, care întregesc, alături de serviciile de întreținere și reparații de ceasuri la cel mai înalt nivel, oferta pusă la dispoziția clienților.

O atmosferă rafinată

Pentru a înțelege atmosfera exclusivistă a orologeriei de lux, magazinul GALT reprezintă o experiență excepțională. Clienții brandului vin din domenii diverse: de la profesori și avocați, oameni de afaceri sau profesioniști de carieră, până la medici și sportivi, manageri ori artiști. Marea majoritate a clienților GALT au descoperit minunata lume a ceasurilor elvețiene și, odată cu interesul pentru acestea, gusturile și cunoștințele tehnice au fost dublate de poveștile emoționante ale fiecărui model de ceas care a făcut să vibreze, rând pe rând, generații de clienți. Pe măsură ce așteptările publicului au crescut, GALT a primit cu bucurie provocarea, promovând valorile autentice ale orologeriei de lux. Un ceas elvețian premium, contrar aparențelor, nu reprezintă o investiție în obiect, ci în subiect.

De ce este un ceas o alegere profund personală

Filozofia GALT pune accent pe ceea ce reprezintă ceasul pentru posesorul său. Obiectul în sine capătă plusvaloare prin faptul că, indiferent de brand, exprimă individualitatea și unicitatea posesorului său. Un brand excepțional este purtat de o elită mai restrânsă de cunoscători, iar motivele achiziționării unui ceas de lux sunt atât emoționale, cât și pragmatice. Ar trebui să luăm în calcul, înainte de a achiziționa un ceas, relația viitoare pe care ne-o propunem cu acesta. Ce dorim să transmitem când purtăm un ceas de un asemenea nivel? Ce sentimente ne încearcă atunci când îl purtăm? Trebuie să fie o bucurie să îl simțim la încheietura mâinii, să îi simțim fizic lipsa atunci când nu îl purtăm, să îl privim cu încredere, plăcere și mândrie ori de câte ori dorim să aflăm ora sau când ne alcătuim ținutele. Dacă un ceas devine un prieten, un partener, atunci investiția este cu adevărat pertinentă, iar semnificația sa va dăinui peste generații.