Shoes for glamorous kids

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

Burberrry2
Încălțămintea pentru copii a depășit granițele creativității! Acum are ochi, nas, mustăți, urechi și… coadă. Până și Moș Crăciun se va „speria” un pic de aceste modele de pantofi și ghetuțe, atunci când va strecura înăuntru cadourile copiilor!

Celebrii balerini „mouse flats” Marc by Marc Jacobs sunt acum disponibili și într-o variantă mini. Purtați de copiii celebrităților, precum Suri Cruise sau Ivy Carter, balerinii sunt reinterpretați în fiecare sezon prin intermediul  texturilor, materialelor și detaliilor inovative: ținte, glitter sau alte elemente metalizate. Sunt ideali pentru fetițele care sunt deja în pas cu moda și aspiră la titlul de mici „fashioniste”!

Dacă puștiul tău este un lider în grupul său de prieteni, atunci va fi „captivat” de încălțămintea sport Adidas by Jeremy Scott, inspirată din fauna savanei africane. Încălțămintea este acoperită cu pluș care imită pielea zebrei și este prevăzută cu o coadă! Excentrici și nonconformiști sunt și adidașii Jeremy Scott Teddy Bear, care pot „concura” cu o jucărie. Copiii care au un simț artistic dezvoltat și cărora le place să se joace cu culorile vor fi cuceriți de modelul Instinct Hi, în care imprimeul camuflaj este reinterpretat cu ajutorul nuanțelor neon.

La aceste modele, care se găsesc în magazinul Sport/Couture, se adaugă și ghetuțe, balerini și încălțări sport mai cuminți, dar la fel de atrăgătoare. Este vorba despre cizmulițele din cauciuc Burberry cu celebrul imprimeu cadrilat, balerini flexibili și ghetuțe. Se vor potrivi cu trench-urile clasice, cu aplicații din cauciuc, jachetele din piele, tricotaje, rochii și pulovere cu motivul inimioarelor, precum și piese vestimentare cu faimosul material cadrilat și cavalerul Burberry, care se regăsesc în colecția Burberry Kids, disponibilă în magazinul din strada Luterană, nr. 4.

Galerie Foto