EFFORTLESLY IN LOVE #true elegance #latest trends #Blackglama

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 26-03-2018

în: Fashion

Païsi, cea mai fashion marcă de blană din România, ne propune colecția Effortlesly in Love – noua emoție fashion a acestui început de an, o poveste rafinată și delicată despre spectacolul, discreția și exuberanța iubirii!

 

“Iubirea a fost starea de grație care a inspirat echipa de creație Paisi. Stadiile celui mai frumos sentiment și frumusețea fără egal pe care o transmite orice femeie îndrăgostită, au fost poveștile care ne-au încărcat și care au dat linia celei mai noi colecții Paisi”, declară Georgios Gkonos, Directorul de Creație Paisi.

“Effortlesly in Love”, colecția casei de art-fur Paisi, include peste 80 de creații, împărțite în patru linii care ilustrează prin formă, culoare și tăieturi ipostazele iubirii.

Nuanțele intense acompaniate de blănuri rafinate și spectaculoase de vizon conturează emoția liniei, o colecție de piese-statement, prețioase, mitice care culmineză cu piesele Blackglama.

“EFFORTLESLY IN LOVE” este o colecție inspirată de femeile din viața noastră, de privirile lor îndrăgostite, de toate poveștile de dragoste celebre ale umanității, o emoție creativă în care ne recunoaștem cu toții, care celebrează minunea, spectacolul iubirii. Nu întâmplător, această colecție specială, cu materie primă de o calitate superioară poartă numele iubirii, a acestui sentiment înălțător și unic.

Fiecare Blackglama este selectată și inspectată manual de către specialiști, la fel ca și în iubire, pentru a fi astfel calificată nu se acceptă nici cea mai mică imperfecțiune… Astfel, doar 2% din materia primă mondială ajunge să poarte acest nume exclusivist”, încheie Georgios Gkonos.