Virgil Abloh – lumea în culorile curcubelui pentru Louis Vuitton

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 14-08-2019

în: Fashion

Dacă am fi obligați, oprin absurd, sau dacă am face un exercițiu chinuitor de minimalist să alegem un singur accesoriu care să fie la modă în ținuta noastră, am miza pe ochelarii de soare.

În definitiv, sunt un accesoriu care ne definește trăsăturile chipului și poate să ne pună în valoare perfect atâta timp cât avem inspirație să alegem o pereche de ochelari de soare în concordanță cu trăsăturile noastre și cu mesajul pe care dorim să îl comunicăm. Și dacă oricine poate purta o pereche basic de ochelari cu lentilă neagră ori oglindă în timpul liber când căutăm să fim relaxați, altfel stă treaba dacă ne propunem să abordăm, de exemplu, o pereche inspirată din culorile curcubeului. Louis Vuitton a mizat pe puterea de expresie a nuanțelor ROGVAIV (vă amintiți cum învățam culorile curcubeului la școală?) pentru noua sa linie de ochelari de soare.

Designerul colecției este Virgil Abloh, care a abordat două reinterpretări ale formelor clasice ale ramelor pătrate și modelul aviator. Ochelarii cu formă pătrățoasă sunt disponibili în nuanțe de negru, bej, roșu și galben. Cei care mizează de designul aviator pun în prim plan nuanțe intense de cristal, albastru și portocaliu. Noua colecție Vuitton are menirea să celebreze diferențele și varietatea care definesc viziunea lui Abloh, în timp ce transmit un mesaj profund de incluziune prin utilizarea unei game atât de variate de culori.

Ochelarii sunt produși în Italia, ramele sunt turnate dintr-o singură bucată iar balamalele ochelarilor de soare sunt inspirate din detaliile folosite de Louis Vuitton în S-Lock, pe ochelarii de soare Millionaire. Desigur, odată ce ajungi în posesia acestor ochelari de soare, vei remarca cu plăcere logo-ul „Louis Vuitton” gravat subtil în colțul stâng al lentilelor cu un font cursiv chic, alături de monograma iconică „LV” care este sculptată pe rame. Ochelarii de soare Louis Vuitton LV Rainbow Square & Pilot sunt disponibili în prezent online, la prețuri care pornesc de la 405 dolari.