Cadourile de la Premiile Oscar 2024 valorează 170.000 de dolari

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-03-2024

în: News & Features

Premiile Oscar

Pentru al 22-lea an consecutiv, compania de marketing Distinctive Assets, cu sediul în Los Angeles, le oferă vedetelor de top cadouri generoase, constând în produse unice și experiențe de călătorie de lux. În 2023, cadourile oferite la Premiile Oscar au inclus articole în valoare de 126.000 de dolari, însă celebritățile prezente la evenimentul din acest an ar putea avea o surpriză și mai mare, deoarece noua comoară „Everyone Wins” este evaluată la peste 170.000 de dolari.

Pungile cadou de care se vor bucura primii 25 de candidați la Oscar – nominalizații de la categoriile Cel mai bun regizor și Cel mai bun actor – cuprind aproape 60 de articole, iar cel mai scump cadou este o excursie de 50.000 de dolari la Chalet Zermatt Peak, în Alpii elvețieni. De asemenea, celebritățile vor primi trei nopți într-o vilă de lux la Saint-Barth Paradise, în Caraibe, și un sejur de wellness de șapte zile la Golden Door California.

Printre alte obiecte pe care le vor primi vedete precum Bradley Cooper, Coleman Domingo și Cillian Murphy se numără linia completă de produse de îngrijire a pielii Miage, un tratament de micro-needling de 10.000 de dolari și un frigider cu 45 de sticle de vin din bucătăria Thor. Acest lucru se adaugă la o mulțime de alte produse și tratamente de înfrumusețare, ciocolată, somnifere și un cub Rubik special.

Cu bunuri și servicii de la aproape 60 de branduri, valoarea totală a pungii cadou se ridică la peste 170.000 de dolari. Întrucât Fiscul consideră că pungile cadou sunt venituri impozabile, celebritățile rareori profită de fiecare articol în parte.

Brandurile plătesc pentru ca articolele lor să fie incluse în pungile cadou, dar, în schimb, numele nominalizaților la Oscar au o asemenea valoare și un asemenea prestigiu și exact asta este ceea ce pot aduce acestor produse.

În ceea ce privește Oscarurile propriu-zise, Paul Giamatti din The Holdovers și Jeffrey Wright din American Fiction se alătură lui Cooper, Domingo și Murphy în cursa pentru cel mai bun actor la această ceremonie. Christopher Nolan, de la Oppenheimer, este, de asemenea, unul dintre cei cinci nominalizați care ar putea lua acasă premiul pentru cea mai bună regie, alături de Martin Scorsese, un simbol al cinematografiei, pentru Killers of the Flower Moon.

Premiile Oscar au loc duminică, 10 martie și vor fi difuzate pe Voyo, începând cu ora 1.