Moroccanoil a lansat prima colecție de colorare a părului

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 14-06-2022

în: Beauty

Moroccanoil

Moroccanoil, liderul global în materie de produse de îngrijire cu infuzie de ulei de argan, a lansat prima colecție de colorare a părulului, în cadrul unui eveniment fastuos ce a avut loc în București. Peste 150 de stiliști și vedete din showbiz, influenceri, beauty editors și jurnaliști au asistat la un show de coafură, plin de culoare, oferit de invitatul special, Gareth Williams, Moroccanoil Global Color Ambassador.

Moroccanoil

Noua gamă Moroccanoil are la bază tehnologii avansate ce oferă nuanțe vibrante și protejează sănătatea firului de păr. Mixul inedit de ProArginitine și ArganID oferă performanță demonstrată pentru o protecție excepțională în timpul procesului de colorare. Produsele livrează o culoare vibrantă, rezistentă, cu strălucire intensă.

Gama de colorare conține crema demi-permanentă Moroccanoil Color Calypso, Color Rhapsody Permanent Cream Color, Color Rhapsody High Lift, Color Infusion Pure Color Mixes, Moroccanoil Blonde Voyage, Blonde Voyage Powder Lightener și Blonde Voyage Clay Lightener.

Moroccanoil

”Inovația Moroccanoil a impresionat specialiștii din industria de frumusețe din România. Ne bucură faptul că peste 150 de stiliști, din toată țara, au fost prezenți la evenimentul de lansare de la București. Le mulțumim pentru încrederea acordată celor care au cumpărat deja noua gamă de colorare în saloanele lor: Universul Frumuseții Constanța, Sergiu Popa – Vestige, Ioana Todoran – Vestige, Schiau Felicia – Sibiu, Salon Shoes Slobozia, Salon Erika Gonczi București. Moroccanoil ne surprinde în continuare prin implicarea susținută în dezvoltarea tehnologiilor ce au ca scop oferirea rezultatelor estetice dorite protejând în același timp sănătatea părului, dar și protejarea planetei, printr-o componentă semnificativă de sustenabilitate”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Produsele Moroccanoil sunt disponibile în România în magazinul Top Line, pe www.topline.ro și în saloanele partenere Top Line.

Galerie Foto