Valentino dezvăluie o cafenea pop-up exclusivistă în timpul NYFW

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 09-02-2024

în: News & Features

Valentino

Pentru a da startul NYFW și pentru a celebra deschiderea boutique-ului Valentino de pe strada Prince 98 din SoHo, pasionații de modă și cunoscătorii de gastronomie vor avea parte de o surpriză cu ocazia lansării cafenelei pop-up Valentino la Sartiano’s. Această colaborare incitantă, în parteneriat cu Bond Hospitality și Sartiano’s, reprezintă o fuziune de neegalat între modă și gastronomie rafinată în inima centrului New York-ului.

Situat la parterul emblematicului Hotel Mercer și poziționat vizavi de noul butic Valentino, Sartiano’s este creația veteranului în domeniul ospitalității Scott Sartiano, renumitul arhitect de lifestyle și creatorul clubului privat exclusivist din New York, Zero Bond. Asemănător cu bogata moștenire italiană a lui Valentino, Sartiano’s este un restaurant italian modern care promite să își ducă oaspeții într-o călătorie culinară ce îmbină tradiția italiană cu gusturi și inovații din lumea modernă – ceea ce face ca cele două branduri să formeze perechea perfectă.

Valentino

În perioada 7-14 februarie, cafeneaua stradală de la Sartiano’s se va transforma în cafeneaua oficială Valentino Café, învăluită în încântătorul Valentino Pink PP – o nuanță vibrantă sinonimă cu spiritul creativ și feminin al Casei. Exteriorul cafenelei, inclusiv copertina și ferestrele, vor fi personalizate în culoarea Valentino Pink PP, decorate cu un citat emoționant al directorului de creație Pierpaolo Piccioli: „Dragostea este răspunsul, întotdeauna”. În interior, atenția meticuloasă acordată detaliilor îi va cufunda pe oaspeți într-o ambianță cu parfum roz, ridicând experiența culinară la noi înălțimi.

Cafeneaua pop-up va oferi un meniu special creat exclusiv pentru această ocazie, prezentând creații culinare care îmbină perfect bucătăria tradițională cu arome și inovații contemporane. Chef-ul executiv Chris Lewnes, împreună cu directorul culinar și cu Chef Alfred Portale, câștigător a trei premii James Beard, vor prezenta o serie de feluri de mâncare și gustări ușoare pentru ca oaspeții să se răsfețe. În plus, aceștia pot savura un cocktail special pregătit de directorul de băuturi al Bond Hospitality, Adam Baca, inspirându-se din esența distinctivă a lui Valentino și Sartiano.

Cu o fuziune între haute couture și haute cuisine, cafeneaua pop-up Valentino de la Sartiano’s promite să fie o experiență culinară fără egal – devenind în cele din urmă un must-visit și un punct de întâlnire pentru industria modei în această săptămână la New York, pe măsură ce se desfășoară NYFW.