DS 3 CROSSBACK, SUV-ul dinamic și elegant creat de DS Automobiles

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-08-2020

în: Auto

DS3

DS Automobiles, divizia premium a Grupului PSA, a lansat recent SUV-ul compact DS 3 CROSSBACK, modelul care combină eleganța, confortul și tehnologia.

Noul SUV atrage un nou segment și exprimă intenția mărcii de a reprezenta în continuare know-how-ul franțuzesc în materie de autovehicule de lux și tehnologii de ultimă generație.

„DS 3 CROSSBACK este într-adevăr un autovehicul reprezentativ, care sparge tiparele segmentului B-SUV, grație designului sculptural și echipamentelor high-tech. De aceea ne-am dorit care să reflecte spiritul îndrăzneț al acestui model”, a spus Arnaud Ribault, marketing director DS Automobiles.

Printre noutățile aduse de SUV se numără mânerele retractabile și blocurile optice Matrix LED Vision. Pentru a lansa această nouă emblemă a stilului high-tech, marca a urmărit să forțeze limitele conformismului și să provoace codurile stabilite în segment.

Marca DS lansează, odată cu SUV-urile DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK, o gamă de vehicule de talie mondială, oferite toate si în versiune electrificată sub semnătura E-TENSE. În România, marca DS Automobiles este reprezentată prin importatorul oficial TRUST MOTORS.