TATABORELLO Officina Bijoux

Scris de Luxury
Publicat la data de: 25-02-2015

în: Jewels & Watches

Biancospino Bracelet - TATABORELLO

Casa de bijuterii Tataborello a fost înfiinţată în primăvara anului 2001 din pasiunea tinerei Federica Borello, designer italian care şi-a asumat dificila sarcină de a crea şi conduce o afacere bazată pe manufactură. Pilonii conceptuali ai brandului au fost tocmai factorii care i-au adus succesul: talent, har, intuiție, creativitate, minuțiozitate, preţiozitate.

Federica, alintată de anturaj cu apelativul „Tata”, a demarat proiectul dintr-o joacă: își confecționa singură bijuterii acasă. Traseul ei nu este însă o excepție, se înscrie în linia marilor companii de produse artizanale, recunoscute internațional drept cele mai bune produse din segmentul „made in Italy”. Frumuseţea şi complexitatea execuţiei acestor bijuterii sunt completate de calitatea excepţională a materialelor folosite: cristale Swarovski, perle de cultură şi pietre naturale. Fiecare piesă semnată Tataborello, absolut unicat, este executată exclusiv manual în atelierul din Italia, de către manufacturieri specializați și sub constantă supervizare, tocmai pentru a menţine cele mai înalte standarde privind calitatea bijuteriilor artizanale.

Fringes & Swarovski Night - TATABORELLO

Abordând un stil original şi nonconformist, etalând combinații ingenioase de elemente clasice şi contemporane, creaţiile Tataborello au fost inevitabil aplaudate de la bun început. Colecţie după colecţie, modelele propuse de Federica au fost așteptate cu nerăbdare şi îndrăgite de clienţii brandului, iar astăzi sunt recunoscute şi apreciate pe piaţa internaţională a modei. De curând, Tata a avut binemeritatul privilegiu de a colabora cu legendarul brand Moschino pentru o linie de bijuterii spectaculoase.

Succesul fulminant al pieselor TATABORELLO Officina Bijoux justifică așadar prezența și integrarea acestora în mediul rafinat al magazinului MADISON absolute beauty.

Galerie Foto