Spectacol inedit la galele Premiilor Grammy 2017

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-02-2017

în: News & Features

Decernarea premiilor Grammy a ajuns la cea de-a 59-a ediție anul acesta. Los Angeles-ul a răsunat la notele vibrante ale vocii lui Adele care de altfel a câștigat cele mai multe premii în cadrul evenimentului… cinci la număr. Printre acestea se numără: Cel mai bun album al anului, Cel mai bun album pop, Cel mai bun cântec al anului, Înregistrarea anului cu piesa „Hello și Cea mai bună interpretare pop. În cadrul galei, au fost acordate 84 de premii, printre care Cel mai bun album rap, semnat de Chance the Rapper, Cel mai bun cântec rap, interpretat de Drake și Cel mai bun album rock, câștigat de formația Cage the Elephant.

Beyonce și Adele au fost preferatele premiilor Grammy. Beyonce era considerată marea favorită a galei, cu 9 nominalizări, în timp ce Adele a fost propusă pentru cele mai importante 3 premii. Deși Adele a câștigat premiile principale, în discursul ei a lăudat cu modestie albumul lui Beyonce „Lemonade”, care fusese nominalizat la categoria “cel mai bun album”.

În ceea ce privește ținutele cele mai reușite, și în acest an vedetele au strălucit pe covorul roșu. Cu toate că marea câștigătoare, Adele, a purtat o superbă rochie verde custom made, semnată Givenchy, atracția serii a fost Beyonce cu o ținută aparținându-i lui Peter Dundas, fost designer la celebra casă de modă Roberto Cavalli. Look-ul personalizat al artistei a fost compus dintr-o spectaculoasă rochie în nuanțe aurii, cu aplicații strălucitoare, având un decolteu adânc, cu mâneci evazate și accesorizată cu o spectaculoasă diademă, marca Malakai ce îi dădea divei o aură cerească.

De la decernarea premiilor nu a lipsit nici Solange Knowles, sora celebrei cântărețe Beyonce, care a strălucit într-o rochie Gucci, inspirată din opulența anilor `80.

Apariția-surpriză a serii a fost Cee-Lo Green, care a dărâmat barierele nonconformismului, cu o tunică împodobită cu aur, din cap până în picioare, și o mască aurie… lasând publicul fără grai.

Printre vedetele care au făcut spectacol pe covorul roșu se numără și adoratul cuplu format din John Legend și Chrissy Teigen, extravaganta Lady Gaga, șocând din nou prin ținuta ei, dar și artiste precum: Rihanna, Demi Lovato și Jennifer Lopez care au atras toate privirile.