Bûche Beige by Karl Lagerfeld

Scris de Luxury
Publicat la data de: 19-11-2014

în: News & Features

Legendă a modei germane, Karl Lagerfeld, head designer și director de creație al caselor de modă Chanel și Fendi, precum și a propriei linii de fashion, a trecut pentru un scurt moment de la creația vestimentară la crearea designului pentru unul dintre cele mai renumite torturi – Bûche Beige.

 

Beige-Alain-Ducasse-Tokyo

Acest tort de Crăciun a fost făcut de către Chef Julien din Tokyo și a fost vândut în cel mai scurt timp. Tortul unic de Crăciun a fost conceput special pentru a 10-a aniversare a restaurantului Beige din Tokyo.

Bogatele arome de caramel și ciocolată neagră vor fi combinate pentru acest tort impresionant și mai apoi prezentate într-o cutie exclusivă creată după o schiță marca Karl Lagerfeld. Doar 100 de persoane s-au putut bucura de gustul inedit al acestui tort, întrucât a fost conceput în doar 100 de bucăți.

bûche-de-Noël-Karl-Lagerfeld

Bûche Beige by Karl Lagerfeld a fost inclus într-un meniu de lux de Crăciun, la sărbătorirea aniversării de 10 ani a restaurantului Beige. Chef-ul executiv Kei Kojima își va arăta talentul pentru a crea o masă specială, folosind ingredientele cele mai luxoase din Franța și Japonia.

Să sperăm că aceasta nu va fi ultima experiență culinară căruia i se alătură Karl Lagerfeld și că în viitor vom avea parte de altele asemanatoare.

content_karl