LaQuan Smith lansează o colecție de accesorii în colaborare cu Louis XIII Cognac

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 13-02-2024

în: News & Features

LaQuan Smith

LOUIS XIII Cognac și renumitul designer ready-to-wear LaQuan Smith au dezvăluit colecția LOUIS XIII x LaQuan Smith Collection, o colaborare în ediție limitată care conferă o abordare de high fashion ritualurilor de degustare atemporale ale LOUIS XIII, sinonime cu o experiență de lux în materie de coniac. Această colecție exclusivă se inspiră din tradiția de secole a lui LOUIS XIII, combinată cu modelele semnate de Smith și cu inovația de pe podium.

Colecția LOUIS XIII x LaQuan Smith cuprinde două accesorii personalizate, THE DROP Chain Pouch și The Boudoir Gloves. Realizate cu o atenție meticuloasă la detalii, ambele accesorii sunt concepute pentru a face din savurarea coniacului LOUIS XIII o experiență de lux – elevând arta traiului cotidian a celor care le poartă. Colecția a fost lansată prin intermediul unei campanii intitulate „A Drop in Time by LOUIS XIII x LaQuan Smith”, și prezintă talente excepționale în materie de modă, printre care regizorul Greg Swales și directorul artistic de modă Carine Roitfeld, având-o ca protagonistă pe Jasmine Tookes.

LaQuan Smith

THE DROP Chain Pouch este o piesă statement realizată din argint pur, concepută pentru a conține o singură sticlă de LOUIS XIII THE DROP. Inspirat de flacoanele și sticlele de epocă, designul de „metal-morfoză” aduce un aer de bijuterie fină naturii nomade a THE DROP, înglobând fiecare sticlă de 10 ml de coniac LOUIS XIII într-o uimitoare carcasă de armură cu zăbrele.

THE DROP Chain Pouch

Budoir Gloves, confecționate din plasă elegantă, au detalii din catifea pe palmă și în interiorul antebrațului. Mănușile aduc un omagiu tradiționalului costum cu mănuși albe al lui LOUIS XIII, modernizat prin elemente de design preluate de modelul de bază ready-to-wear al lui LaQuan Smith: costumul de pisică din plasă.

Colecția va fi vândută sub formă de set la prețul de 2.300 de dolari și va fi disponibilă în cantități foarte limitate. Acest set exclusivist cuprinde rarele și râvnitele LOUIS XIII: THE DROP Collection Box, cu cinci sticle multicolore de 10 ml de coniac LOUIS XIII, precum și THE DROP Chain Pouch și The Boudoir Gloves. Colecția LOUIS XIII x LaQuan Smith Collection este disponibilă pentru pre-vânzare prin intermediul us.louisxiii-cognac.com. Disponibilitatea comercială a colecției, în limita stocului disponibil, va începe în luna martie pe us.louisxiii-cognac.com & laquansmith.com.