Top cel mai bine îmbrăcate vedete la Met Gala 2023

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-05-2023

în: Fashion

Met Gala din 2023

Obținerea unei invitații foarte râvnite la Met Gala din 2023 a fost doar jumătate din bătălia pentru cea mai importantă seară a modei. Pe coridoarele Muzeului Metropolitan de Artă, cel mai mare muzeu de artă din America, istoria modei este predată, păstrată și realizată. De la celebrități care colaborează cu designeri talentați, până la participanți care își doresc să fie lângă unele dintre cei mai stilate persoane din lume, Met Gala își creează propriul tip de magie.

Dar, în timp ce toți oaspeții serii fac tot posibilul pentru a impresiona, Met Gala 2023 este numită cu afecțiune „cea mai mare noapte a modei” dintr-un motiv. Aici lumina reflectoarelor strălucește foarte mult și designul extraordinar prinde viață, fie că este vorba de case de modă de lux sau de talent inovator. Odată cu expoziția din primăvara anului 2023 a Costume Institute, „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, care evidențiază munca regretatului designer ce a creat pentru Balmain, Patou, Chloé, Fendi, Chanel și pentru brandul său eponim, covorul roșu al Gala Met 2023 a adus un omagiu lui Karl Lagerfeld și ilustrei sale cariere de 65 de ani în modă, oferind participanților mult spațiu pentru interpretare.

Deși majoritatea oaspeților au selectat look-uri în alb și negru, paleta de culori preferată a lui Lagerfeld, au existat și o mulțime ținute din tweed, perle, lanțuri – toate fiind semnătura casei Chanel, pentru care emblematicul designer a creat din 1983 până la finalul vieții. Însă iată care au fost cele mai bine îmbrăcate vedete de la Met Gala 2023.

Galerie Foto