Cuza: „Îmi e frică să nu îmi pierd autenticitatea”

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 25-02-2025

în: The Famous

Cuza

Cuza, câștigătorul categoriei BEST MALE INFLUENCER din cadrul Luxury Famous Awards, ne-a cucerit cu umorul său autentic și profunzimea gândurilor sale. De la pasiuni și inspirație până la frici și proiecte de viitor, el reușește să îmbine sinceritatea cu autoironia într-un mod unic, oferindu-ne o perspectivă vibrantă asupra vieții și carierei sale.

Ce reprezintă premiul câștigat în cadrul Galei LUXURY pentru tine?
E confirmarea că mama și tata nu au avut dreptate, în clasa a VIII-a, când au zis că ăla a fost ultimul premiu. Acum am să le arăt dovada. Dar vorbind serios, premiul acesta este o confirmare că ceea ce fac are un impact pozitiv și că oamenii rezonează cu munca mea. Este o onoare să fiu recunoscut în cadrul unei gale atât de prestigioase și mă motivează să continui.

Ai un obicei care este enervant pentru cei din jur? Care este acela?
Vorba aia: dacă nu enervezi pe nimeni, înseamnă că nu trăiești cum trebuie. Dar dacă e musai să aleg, cred că îi scot din minți pe toți pentru că nu-mi pot ține gura sau pentru că sunt extrem de nerăbdător în orice sau că fac mai tot timpul glume seci de se aud greierii sau că arăt toate porcăriile de videouri de pe platforme… saaaau… mă opresc. (Râde – n.red.)

Ce îți place să faci în timpul liber?
Timp liber? Aș vrea să am mai mult, să fiu sincer. Dar când îl prind, îl fac să conteze: pierd ore pe TikTok descoperind chestii de care n-aveam nevoie și încerc să-mi bat recordul la „Câte seriale poți începe fără să le termini”.

Care este cea mai mare frică a ta?
Moartea – e ceva ce, dacă aș putea, aș evita! (Râde – n.red.) Dar cum nu pot, aș spune că îmi e frică să nu îmi pierd autenticitatea. Lumea e prea dinamică și prea mulți factori acționează asupra noastră, încât uneori îmi e greu să rămân fidel valorilor mele.

Care este mâncarea ta preferată?
Cartofii prăjiți – tot timpul sunt pe primul loc –, dar la mică distanță vine shaorma la 12 noaptea; nu mai devreme pentru că nu are același gust! (Râde – n.red.)

Dacă ai putea organiza o cină cu trei persoane celebre, care sunt în viață sau nu, pe cine ai invita?
Aș lua cina cu Robbie Williams pentru energia și libertatea lui, cu Elon Musk pentru discuții despre viitor și cu Constantin Brâncuși pentru neclintirea și genialitatea lui. Și uite-așa m-aș simți prost la o masă de genii… nu ca în viața de zi cu zi, prost la o masă cu proști.

Cine este sursa ta de inspirație?
Toți oamenii! În special cei care nu renunță niciodată.

Dacă ai putea lua cu tine trei lucruri pe o insulă pustie, ce ai lua?
Ciocan, topor și cuie.

Ce reprezintă luxul pentru tine?
Pentru mine, luxul e să am timp, să pot face lucruri pe care le iubesc fără să îmi pese de ce zic alții. Să beau o cafea bună, să fiu la masă cu familia, să râd mai mult și să am ziua plină de chestii care îmi plac. Plus… adidași mișto, vacanțe… (Râde – n.red.)

Cum a fost anul 2024 pentru tine și ce rezoluții ai pentru noul an?
2024 a fost ca un concert sold out – nu am mai avut timp de nimeni și nimic în afara „locurilor disponibile”. A fost un an special pe toate planurile!

Pentru 2025, plănuiesc să intru într-un proiect cu mai multă esență, proiecte care să aducă plusvaloare, îmi doresc să învăț să gătesc și să mai iau un premiu de la voi!