Disney World închide hotelul interactiv Star Wars

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 30-05-2023

în: News

Disney World

Hotelul Disney World cu tematică Stars Wars pleacă în călătoria sa finală. Deși deschis anul trecut, hotelul interactiv Galactic Starcruiser bazat pe universul iconic se închide în septembrie.  

Atracția situată în parcul tematic Disney’s Hollywood Studios din Orlando, Florida, are prețuri de la aproximativ 4.800 de dolari până la 6.000 de dolari per cabină și include o experiență de două nopți cu mâncare, programe speciale și acces special la zona Galaxy’s Edge din parcul tematic.

„Această experiență premium, de tip boutique, ne-a oferit oportunitatea de a încerca lucruri noi la o scară mai mică, cu doar 100 de camere și, pe măsură ce ne pregătim pentru călătoria finală, vom folosi ceea ce am învățat pentru a crea experiențe viitoare care să ajungă la mai mulți oaspeți și fani”, a declarat purtătorul de cuvânt al hotelului.

Ultima șansă de a sta la hotelul interactiv va fi între 28 și 30 septembrie. Oaspeții care au rezervat excursii după această dată vor fi contactați în curând pentru a discuta despre opțiuni sau modificări ale planurilor lor, a spus Disney. Compania a spus că așteaptă cu nerăbdare să ofere oaspeților o „experiență excelentă” în următoarea perioadă.

Galactic Starcruiser a obținut unele dintre cele mai înalte evaluări de satisfacție a oaspeților din istoria de 50 de ani a Walt Disney World. La un apel recent privind veniturile, CEO-ul Disney, Bob Iger, a spus că „Inițiativele de reducere a costurilor pe care le-am anunțat în trimestrul trecut sunt în curs de desfășurare și suntem pe cale să atingem sau să depășim ținta noastră de 5,5 miliarde de dolari”.