Patru ritualuri spa pe care să le încerci în această primăvară la THAIco Spa

Scris de Luxury
Publicat la data de: 12-04-2017

în: Beauty

Primăvara este anotimpul reînnoirii și al recăpătării echilibrului pentru noul sezon. Atât corpul cât și mintea au nevoie de un restart și de un boost de energie pentru a se adapta schimbărilor de temperatură și trecerii de la ora de iarnă la cea de vară, iar ritualurile spa cuprind metode recunoscute din cele mai vechi timpuri pentru capacitatea lor de regenerare și de armonizare a simțurilor.

Chiar în centrul capitalei, la nici două minute de Piața Victoriei, a fost inaugurat THAIco SPA, un centru cu terapii complexe realizate de o echipă de terapeute asiatice formate în renumite centre internaționale de wellness. Toate ritualurile de care te poți bucura în această oază de armonie au la bază doar ingrediente organice și sunt recunoscute de sute de ani pentru rezultatele uimitoare în obținerea unei pieli strălucitoare și a unei stări generale de bine.

Pentru luna aprilie, am selectat patru dintre cele peste 60 de ritualuri menite să vă redea starea de bine și echilibrul minții și corpului.

  1. Terapia Shirodhara. Numele acestui ritual vine din limba sanscrită unde shiro înseamna cap iar dhara înseamnă a curge. Astfel, în timpul acestui tratament ayurvedic, dintr-un recipient din cupru situat deasupra capului clientului, se toarnă lent, pe mijlocul frunții, uleiuri obținute din plante. Pentru cele 30 de minute cât durează terapia, uleiul se prelinge în mod continuu pe pielea capului și în păr. Terapeutele de la THAIco SPA ne-au spus că Shirodhara este recomandat pentru insomnie, migrene, pareză facială, stres, boli de piele şi pentru a crește puterea de concentrare. Iar dacă este practicat în mod regulat, acesta îmbunătățește circulația sângelui la nivelul creierului și memoria, previne căderea părului, albirea prematură și fragilitatea acestuia și conferă forță gâtului și capului.

 

  1. Masaj thailandez cu ierburi. Acest masaj presupune aplicarea pe tot corpul, prin tehnica presopuncturii, a unor săculeți cu plante medicinale alese în funcție de nevoile fiecărui client. Ierburile determină creșterea nivelului energiei, masajul stimulează sistemul imunitar și funcționarea plămânilor, iar presopunctura îmbunătăţeşte circulația sângelui și îndepărtează tensiunea musculară. Am mai aflat la THAIco SPA că această terapie ajută și în probleme precum eliberarea sinusurilor și a căilor respiratorii și că ușurează durerea asociată cu osteoartrita, fibromialgie și alte condiții ce au un efect asupra mușchilor și articulațiilor.

 

3. Masajul ayurvedic. La THAIco SPA, această terapie beneficiază de o cameră dedicată în care este amplasată masa din lemn pe care este realizat în mod tradițional acest tip de masaj. Masajul vindecător ayurvedic este un masaj corporal complet care folosește uleiuri din plante atent selectate. Se folosesc mișcări lente precum frământatul, tapotatul și fricțiunea, pentru a îndepărta oboseala și a atinge starea de bine prin drenaj limfatic.  Acest masaj îmbunătățește circulaţia sângelui, tonusul, ajutând la relaxare, la eliminarea toxinelor și la îndepărtarea tensiunii. În plus, crește nivelul de energie și îmbunătățește starea generală.

  1. Senzații THAIco. Acesta este un mix al celor mai dorite terapii THAIco Spa, După ce vă relaxați la saună, veți beneficia de o rețetă străveche de înfrumusețare, cu efect de catifelare, hrănire și hidratare – exfolierea corporală și împachetare cu aloe vera și lavandă. Pentru a accentua efectul de curățare în profunzime a pielii, aceasta este urmată de terapia cu duș Vichy. Terapia este completată de două ore de masaj Signature THAIco și de tratament facial Thalgo ales în funcție de tipul de ten și de necesitățile individuale.Tratamentul Senzații THAIco te va ajuta să te eliberezi de tot stresul acumulat și să ai o piele strălucitoare, pregătită sa se bucure de primele raze ale soarelui

Dacă îți dorești să-ți recapeți starea de bine și să petreci câteva ore doar pentru tine înainte de vacanța de Paști, îți recomandăm să faci o vizită la THAIco SPA, pe Intrarea Sevastopol, nr. 1. Pentru programare, poți accesa www.thaicospa.ro sau poți suna la 0725 416 586.