Lumini de poveste – OSEA INTERIORS

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 04-03-2023

în: Art & Design

OSEA INTERIORS

OSEA INTERIORS vă propune o serie de corpuri de iluminat ce pot deveni accesoriul statement al oricărui tip de spațiu

Raimond – Moooi: sfere perfecte de ingrediente matematice punctate de mici lumini LED. Designerul Raimond Puts nu a fost interesat doar de forma domului geodezic, ci și de misterul numerelor prime. Nu este o coincidență faptul că dimensiunile tuturor luminilor Raimond sunt numere prime. Rezultatul perfecțiunii matematice, care aduce cerul înstelat al nopții în casa dumneavoastră!

Când Marcel Wanders și Casper Vissers au înființat Moooi în 2001, și-au promis că vor crea un brand legendar. Astăzi, după mai bine de 20 de ani, Moooi continuă să inspire și să seducă lumea cu modele inovatoare și uluitoare.

OSEA INTERIORS

Dali – Italamp: la fel ca în arta lui Salvador Dalì, suprarealismul devine realitate, schimbând însăși natura celui mai familiar obiect. Cei doi designeri, Paolo Nava și Luca Arosio, s-au inspirat de la artistul spaniol, conturând liniile sinuoase ale acestor lămpi din sticlă termoformată. În acest fel, sticla devine „moale” precum celebrele ceasuri ale artistului și se suprapune în diferite straturi, conferind lămpii lejeritatea unui voal.

Lumina provine de la o sursă de lumină LED inserată în canelurile suportului metalic al lămpilor.

Disponibilă în patru culori: de fiecare dată unică, niciodată la fel și întotdeauna surprinzătoare.

OSEA INTERIORS

Familia Tears From Moon – Ilfari este capabilă să alunge întunericul, făcând referire la proprietățile luminii și la Lună. Colecția reprezintă combinația perfectă între materiale de înaltă calitate și un design excentric, realizat manual de către specialiști. Sticla suflată este personalizabilă în diferite dimensiuni și culori, iar fiecare culoare și combinație creează o atmosferă diferită. Sticla urmează să fie combinată cu o feronerie rafinată în diverse finisaje și cu iluminare ascendentă, descendentă sau ambele. În plus, există mai multe opțiuni cu detalii în sticlă, care pot atribui iluminatului un aspect deosebit de luxos.

Fiecare corp de iluminat Ilfari este realizat manual și urmează să fie personalizat în diverse finisaje, pentru a oferi completarea perfectă a unei încăperi.

Vă invităm să descoperiți o varietate de corpuri de iluminat extravagante atât pe site-ul www.oseainteriors.com, cât și în showroomurile noastre din București și Cluj-Napoca.

OSEA INTERIORS