KING OF FASHION, un tribut adus lui Michael jackson

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 23-01-2019

în: Fashion

Noua colecție KING OF FASHION marca Philipp Plein, un tribut adus lui Michael jackson

Chris Brown, duoul Ayo și Teo, rapper-ul 6ix9ine, alături de membrii Cirque le Soir fac spectacol total, în fața a peste 180 de invitați VIP. Anul 2019 marchează cea de-a 20-a aniversare a brandului internațional Philipp Plein și, ca o avanpremieră pentru acest moment important, Plein a creat un spectacol-tribut pentru unul dintre eroii săi de o viață: Michael Jackson.

Pe un podium spectaculos, înconjurat de foarte multe oglinzi – fiindcă în seara show-ului, toată lumea este „Man in the Mirror” –, simbolurile iconice ale Regelui Pop, de la mănuși și pălăriile sale și până la șosetele „Billie Jean”, beneficiază de tratamentul special marca Plein. Este reprodusă o colecție „military meets Rock’n’Roll”, din articole împodobite cu paiete, pietre prețioase, franjuri, ținte, cranii și cristale în aur alb și negru.

Colecția – prezentată de 30 de supermodele „Smooth Criminal” și 30 „Dirty Diana” – pune în evidență materialele preferate de Plein, cum ar fi pielea și denimul, latexul strălucitor și pielea de piton. Curele multiple ce înconjoară talia modelelor, bocanci și mănuși din piele, brățări și banderole, toate transmit atitudinea rebelă a piesei „Bad”. Îmbinând stilul stradal cu aspectul formal, colecția masculină trece cu naturalețe de la treningurile matlasate din piele și tricourile fără mâneci, către jachetele de toboșar și costumele monocrome, în stilul piesei „Dangerous”.

Cu două decenii în urmă, în perioada de început a brandului, prima piesă vestimentară realizată de Philipp Plein a fost un hanorac militar personalizat manual și, odată cu acesta, a luat naștere fenomenul „Street Couture”. Ca o întoarcere la origini, în acest sezon sunt prezente hanorace de camuflaj și jachete decorate cu patch-uri și accente metalice, detalii ce pot fi regăsite în întreaga colecție.

Spring/Summer 2019 Collection reprezintă o poveste personală pentru Philipp Plein și un moment de încununare pentru Regele Modei.