Noua colecție Acne Studios este inspirată din natură

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 20-06-2023

în: Fashion

Acne Studios

Acne Studios caută inspirație în natură pentru cea mai recentă colecție capsulă High Summer, împletind modele florale, tonuri pământii și texturi sălbatice pentru a crea o colecție plină de contraste.

Subliniind juxtapunerea naturalului cu artificialul, melanjul modelelor prosperă prin diviziune, îmbinând nuanțe vii și puternice de fucsia cu nuanțe calde de verde, în timp ce rochiile șifonate verzi sunt decorate cu trandafiri înfloriți. Același imprimeu reapare pe pantalonii evazați și pe ghetele cu plasă. Un afect similar se scufundă adânc în albastrul oceanic, alăturându-se unei nuanțe de mentă răcoritoare sub formă de fustă mini sirenă, bluză cu arc elegant și rochie elegantă. Un cardigan tricotat ecru până la podea oferă vibrația anilor ’90, în timp ce o versiune cropată oferă versatilitate.

Acne Studios

Accesoriile sosesc sub forma unor ochelari de soare extravagant supradimensionați, oglindind cu ușurință o pereche de ochi extratereștri, disponibili într-o varietate de culori, precum negru, roz și alb. Între timp, gențile de tote sunt acoperite cu țesătură verde fuzzy și material de pluș de culoarea baby blue.

Colecția capsulă High Summer de la Acne Studios este disponibilă pe site-ul brandului.