Acest hotel din Dubai are cea mai înaltă piscină infinită din lume

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 13-04-2021

în: NewsTravel

Dacă ești un fan al piscinelor infinite și mai ales al celor la înălțime – pune pe lista de dorințe și Address Beach Resort din JBR Dubai. Proprietatea a câștigat recent un record mondial Guinness pentru „cea mai înaltă piscină infinită în aer liber dintr-o clădire” și merită titlul din toate motivele evidente.

foto via @luxurylaunches.com

Situată la 294 metri înălțime, la etajul 77 al hotelului, piscina gigantică are o suprafață de 560 metri pătrați. Dispune de o zonă perfectă pentru inotat de 75 m lungime, o zonă de șezlong cu vedere la Insula Bluewaters, Ain Dubai, Palm Jumeirah, Insulele Mondiale, Dubai Marina și Burj Al Arab.

Au acces doar oaspeții din interior; cu toate acestea, alții pot admira vederea la piscină de la restaurantul de pe acoperiș Zeta Seventy Seven, recent deschis. Restaurantul servește preparate asiatice delicioase și este format dintr-o terasă în aer liber și 12 cabane private închise, cu aer condiționat.

În ceea ce privește Address Beach Resort, acesta oferă 217 camere și apartamente de hotel, 443 de apartamente cu servicii și 478 de apartamente rezidențiale. Proprietatea cu 77 de etaje este găzduită în turnuri gemene și este prima proprietate de la malul mării de la Emaar’s Address Hotels + Resorts.

Sursa: Move over Marina Bay Sands, Singapore. At 965 feet up and offering unparalleled views of the Arabian ocean this Dubai hotel has the tallest infinity pool in the world

Energy Expo 10-13 octombrie