Franciza THAIco Spa

Atunci când răsfățul se transformă într-un business de succes

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 15-01-2024

în: Beauty

THAIco Spa

THAIco Spa, liderul pieței românești de servicii Spa asiatice, a fost desemnat câștigător la trei categorii în cadrul prestigioasei gale World Luxury Spa Awards, care a avut loc anul acesta în Grecia.

THAIco Spa este cel mai mare dezvoltator de centre luxury Spa din București, cu trei locații ultracentrale în Piața Victoriei și Calea Victoriei. Primul centru – deschis în 2016 – este într-o vilă interbelică superbă din apropierea Pieței Victoriei din Capitală, iar celelalte două centre sunt situate în incinta hotelurilor Novotel și Radisson Blu.

Anul acesta, la cea de-a 13-a ediție a World Luxury Spa Awards, THAIco Spa a fost desemnat câștigător la trei categorii remarcabile: la nivel de regiune (Europa de Est) – „Cel mai bun Escape Urban de Lux” și „Cea mai bună Experiență Spa Unică”; și la nivel de țară (România) – „Cel mai bun Spa Hotel de Lux”. Astfel, THAIco Spa se evidențiază ca singurul câștigător distins în aceste categorii printre toate centrele Spa din România.

„Nominalizarea și câștigarea celor trei premii certifică, încă o dată, alinierea serviciilor THAIco Spa la cele mai înalte standarde internaționale. Această recunoaștere de excepție reprezintă o onoare pentru întreaga noastră echipă, confirmând angajamentul nostru permanent de a oferi oaspeților noștri cele mai înalte standarde. În acest sens, toți terapeuții centrelor THAIco Spa sunt specialiști ai terapiilor faciale și corporale, sunt originari din țări precum Bali, Thailanda, Filipine și Indonezia, temeinic și permanent instruiți în «arta atingerii». Misiunea noastră continuă pentru excelență și inovație în domeniul experiențelor Spa de lux ne poziționează ca standard-setteri în industria serviciilor Spa din România și suntem hotărâți să oferim în continuare un nivel de relaxare fără egal oaspeților THAIco Spa”, declară Camelia Pătru, cofondator și CEO, THAIco Spa România.

Locațiile ultracentrale, arhitectura, atmosfera, terapeuții, ingredientele orientale au poziționat THAIco Spa în topul Spa-urilor din România atât pentru clienții internaționali, cât și pentru cei locali.

THAIco Spa

Franciza THAIco Spa

Impulsionat de profunda dorință de a oferi o experiență de relaxare mentală și fizică care să ajungă la cât mai multe persoane, THAIco Spa se angajează să extindă prezența sa în mai multe orașe din România. Această decizie reflectă nu doar aspirația de a dezvolta un business de succes, ci și misiunea de a aduce răsfățul asiatic în inima fiecărui oraș important din țară.

Franciza THAIco Spa reprezintă o oportunitate unică pentru antreprenori, de a transforma răsfățul într-un business de succes.

Piața serviciilor de lux în domeniul masajului și relaxării există fără echivoc, dar centrele Spa în adevăratul sens al cuvântului sunt în continuare foarte puține în România: circa 40 în toată țara, incluzând Spa-urile din incinta hotelurilor.

Conștientizarea produsă de pandemie a educat consumatorii în zona de wellbeing, astfel că, din 2019, industria a înregistrat o creștere de 37%. La finalul acestui an, THAIco Spa înregistrează o creștere de peste 40%.

Numărul de clienți pe piața Spa a crescut de la 140.000 în anul 2012 la 160.500 în 2015. Dacă, în anii 2012-2014, un român cheltuia, în medie, 150 de lei pe un tratament Spa, în 2015, suma s-a majorat la 160 de lei, iar numărul tratamentelor a ajuns la 212.000.

În perioada 2018-2019, un român a ajuns să cheltuie peste 190 de lei pentru un tratament Spa, iar numărul tratamentelor a depășit 430.000. Se estimează că, în următorii doi ani, piața serviciilor Spa se va dubla.

Avantajele francizorului

Parteneriatul cu THAIco Spa reprezintă o șansă de a beneficia de peste zece ani de expertiză și de resursele unui lider din industria Spa-urilor din România. Franciza THAIco Spa furnizează un sistem detaliat de gestionare a unui Spa și oferă instrumente și training pentru o afacere de succes. Un Spa cu un concept unic poate fi deschis în oricare dintre orașele din România.

THAIco Spa în prezent

În prezent, THAIco Spa se focusează pe extinderea programului „Wellbeing at Work” în cadrul companiilor, regăsindu-se totodată în plin proces de deschidere a patru noi centre Spa în București și Ilfov. Începând cu luna decembrie a acestui an, THAIco Spa Continental își va deschide porțile pentru iubitorii de frumusețe, relaxare și armonie. În plus, în cadrul acestei etape de expansiune, THAIco Spa va mai inaugura, în 2024, alte trei locații notabile. THAIco Spa Marriott va deveni un reper de wellness în inima Bucureștiului, iar THAIco Spa Pipera și THAIco Spa Corbeanca vor aduce farmecul minimalist și natural în zonele rezidențiale din apropierea Capitalei.

Toate aceste demersuri reprezintă o continuare a angajamentului THAIco pentru îmbunătățirea calității vieții și a experienței de wellness pentru toți clienții și partenerii săi.

Persoană de contact:

Ana-Maria Tanase, marketing manager, THAIco Spa

marketing@thaicospa.ro