MARC JACOBS lansează noul parfum de damă „DAISY LOVE MARC JACOBS”

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 20-04-2018

în: Beauty News

Marc Jacobs International și Marc Jacobs Fragrances, o divizie a Coty Inc., a anunțat că pentru prima dată în ultimii patru ani, brandul va introduce o nouă linie în franciza Daisy Marc Jacobs, Daisy Love.

Noua campanie de publicitate Daisy Love Marc Jacobs o prezintă pe Kaia Gerber în parteneriatul său continuu cu marca. Filmat în întregime de fotografului de modă britanic Alasdair McLellan, imaginile o surprind pe Kaia alături de modelele Aube Jolicoeur și Faith Lynch, în timp ce se bucură de soare pe o plajă de vis  din California.

Filmat în Ranchos Palos Verde, California, Daisy Love transportă universul iubit al lui Daisy de pe câmpurile verzi spre un țărm însorit, unde povestea iconică a prieteniei și iubirii continuă. Director de creație a fost  Katie Grand, iar campania de televiziune include piesa „Teen Age Riot”, Sonic Youth.

„Sunt încântat să continui să lucrez cu Marc Jacobs Fragrances pentru campania Daisy Love”, a declarat Kaia Gerber. „De data aceasta, campania duce spiritul fără griji al lui Daisy la plajă; acesta rezonează foarte mult cu personalitatea, stilul meu de viață și cu fata Daisy. „

Daisy Love Marc Jacobs, primul parfum gourmand, este incontestabil feminin, cu o compoziție tânără și, totuși, sofisticată. Daisy Love evocă fericirea de a privi soarele reflectând peste ocean sub cerul albastru clar, cu note luminoase cristalizate, petale solare, dar cremoase, de margaretă și un amestec  lemnos, mosc și cașmir. Parfumul a fost creat de parfumierul și colaboratorul de lungă durată al Marc Jacobs Fragrances, Alberto Morillas, din Casa Firmenich.

„În ultimul an, ne-am concentrat pe creșterea francizei Daisy pentru a fi un jucător important în industrie”, a declarat Simona Cattaneo, OCP COTY Luxury. „Acum, pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm parteneriatul cu Kaia Gerber, este timpul să introducem un nou parfum în franciza Daisy. Se va potrivi perfect în strategia noastră, pe măsură ce extindem amprenta digitală și punem un accent sporit pe marketingul de influență”.

Pe măsură ce campania de  televiziune este lansată la nivel mondial în luna aprilie, marca va dezvălui active digitale Daisy Love exclusiv pe conturile @marcjacobsfragrances și @marcjacobs Instagram cu suportul conținutului social de la partenerii globali de influență.