Epoque lansează L’Atelier, atelierul de artă culinară

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

Diana Popescu, Owner and CEO Epoque&L'AtelierHotel Epoque anunță lansarea L’Atelier – l’art culinaire, introducând noul concept al restaurantului gastronomic, care mizează pe corespondența între arta culinară și artele frumoase ca sursă de inspirație. L’Atelier devine o destinație în sine, propunând un univers culinar inspirat, cordial și surprinzător, păstrând în același timp valorile definitorii care au consacrat restaurantul: infinita subtilitate a gastronomiei franceze și servirea impecabilă. L’Atelier este restaurantul franțuzesc care oferă o experiență culinară completă și captivantă. Sub motoul „l’art culinaire”, oaspeții descoperă în L’Atelier creații unicat, care armonizează în mod firesc gourmet-ul pictural, tușele spontane și bucuria de a găti a Chef-ului cu rigoarea tehnicilor gastronomice, toate puse în valoare de un serviciu remarcabil.

Stéphane Simond, Executive Chef și un pasionat al haute cuisine française, reinterpretează cu o sublimă generozitate temele clasice în ritmuri noi și exuberante.

„Considerăm că pasiunea pentru gastronomia franceză face parte din ADN-ul Epoque și că restaurantul a atins momentul de maturitate în care merită să își consacre propria individualitate. Noul brand, L’Atelier – l’art culinaire, identifică și exprimă personalitatea și valorile bucătăriei și ale artei culinare și, mai mult, creează reperele de confort și excelență pentru comunitatea pasionaților de gastronomie”, declară Diana Popescu, Owner Epoque & L’Atelier.

Adresându-se atât gastronomilor și pasionaților bucătăriei franceze din București, cât și celor ce doresc o experiență culinar-artistică unică, L’Atelier își întâmpină oaspeții într-o locație singulară, chiar lângă Parcul Cișmigiu.