Ochelarii de soare Palm Angels se întorc în această primăvară

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 15-04-2022

în: Fashion

Palm Angels

În fiecare an, una dintre cele mai mari întrebări ale verii este ce tip de ochelari de soare vom purta? Există o mulțime de opțiuni și se pare că în fiecare sezon acestea devin din ce în ce mai numeroase și mai extravagante. Dar în timp ce anumite modele devin extravagante, iar altele devin mai clasice, ochelarii de soare Palm Angels se instalează într-o nișă care îmbină ambele lumi.

Palm Angels

Pentru primăvară/vară 2021, Palm Angels a lui Francesco Ragazzi a lansat prima sa colecție de ochelari de soare, care a avut un succes răsunător, surprinzând un moment cu cadrele sale clasice, ce au fost caracterizate de ușoare subversiuni. Ne bucurăm să anunțăm că ochelarii de soare Palm Angels revin primăvara/vara 2022.

Palm Angels

Patru rame centrale formează baza colecției: Giorgina, Spirit, Palm și Angel. Georgina și Spirit oferă o interpretare puțin mai discretă a ochelarilor de soare cu rame inspirate de modele emblematice ale trecutului. Palm și Angel, totuși, se învârt în jurul brațelor masive și a detaliilor mai îndrăznețe, în conformitate cu piesele mai neortodoxe ale mărcii italiene.

Palm Angels

Una peste alta, ochelarii de soare Palm Angels oferă un model pentru toată lumea în acest sezon, împiedicând cu grație dilema anuală a ochelarilor de soare. Ambele stiluri sunt sigure și ieșite din cutie în același timp.