Gala Luxury – 7 ani de excelență, pasiune și visuri împlinite

Scris de Luxury
Publicat la data de: 30-10-2014

în: News & Features

luxury-gala 

În seara zilei de 22 octombrie, Palatul Ghika a găzduit Gala Luxury, un eveniment deosebit, care a celebrat 7 ani de excelență alături de peste 450 de persoane. Într-un cadru de poveste, cu aranjamente florale special realizate de către florăria Iris, invitații au fost serviți cu gustări delicioase din partea Privileg Catering și șampanie G.H. Mumm. Oaspeții noștri au fost uimiți de măiestria bucătarilor care au pregătit diverse sortimente de sushi oferite de către restaurantul Bacio.  Deoarece revista Luxury înseamnă calitate și atenție la detalii, am ales asocierea cu Armand, cofetărie ce ne-a asigurat candy bar-ul și tortul aniversar de 7 ani. Pentru a bucura papilele gustative cu cele mai bune sortimente de băuturi alcoolice, Chivas Regal a amenajat un bar cu un design special, care să exprime calitatea și stilul inconfundabil. Pentru cei care preferă vinul, acesta a fost oferit de Alira, atât în cadrul Galei, cât și în cadourile de la plecare.

Gala Luxury a fost prezentată de fotomodelul Valentina Pelinel, iar în cadrul acestui eveniment atât de important pentru noi, ne-am bucurat să o susținem pe colega noastra, Tatiana Balaban, care a lansat The Luxury Book, prima carte-studiu din România despre industria luxului. Ținutele echipei Luxury, ale Valentinei Pelinel și ale hostesse-lor prezente la eveniment au fost asigurate de iscusința designerilor de la Marie Ollie, Andra Andreescu și Fe[Male].

Pentru a întregi atmosfera elegantă, Opera Națională Română a oferit invitaților trei momente deosebite, pregătite special pentru eveniment: în prima parte a serii Marius Merangiu a încântat invitații cu muzică ambientală de pian, urmată de un moment cafe-concert susținut de Cvartetul Bella Musica, seara fiind încheiată de un moment din spectacolul Paris, Mon Amour al Teatrului de Operetă Ion Dacian, susținut de Silvia Șohterus, Ernest Fazekas și Cătălin Petrescu. Credem în valorile naționale, așa că ne-am bucurat să demonstrăm  încă o dată, prin intemediul Operei Naționale Române, talentul și pasiunea pentru muzica de calitate.

_DSC5550

 Sobranie a surprins invitații cu sortimente de țigări de cea mai înaltă calitate, printre care White Russian și Black Russian, diferite prin aspectul luxos, elegant, destinat celor care știu să aprecieze calitatea. Rețeta este un secret importante păstrat de o veche familie din Rusia, care și-a dorit propria marcă de țigări pe care să o poată oferi în cadrul întâlnirilor și a evenimentelor de seamă. Mai mult de atât, au fost amenajate spații dedicate celor mai importanți parteneri ai revistei Luxury. Namiki a prezentat stilourile elegante, care ridică arta scrisului la cel mai înalt rang, împărțind aceeși viziunea cu noi. Vertu a cuprins o selecție a celor mai bune telefoane care surprind atât prin design, cât și prin funcționalitate. Beautik a fost reprezentantul parfumurilor cu tradiție, realizate din cele mai sofisticate arome, care respectă rețeta orginală. Iubitorii tehnologiei de ultimă generație au putut admira noile produse Asus, Harman Kardon, dar și televizoarele Sony Bravia S90, 4k ultra HD cu ecran curbat. Dertour a oferit informații despre cele mai exclusiviste destinații de vacanță, în cadrul standului amenajat special pentru eveniment. Nu în ultimul rând, ne-am bucurat de susținerea Automobile Bavaria Group, cei care au adus cele mai elegante automobile, plasate la intrare în Palatul Ghika.

Gala Luxury a fost o oportunitate de a vinde o serie de opere de artă, în scop caritabil, deoarece ne-am dorit să fim alături de Amariei Alin Gabriel, un baiețel în vârstă de 5 ani care suferă de o boală foarte gravă: tumoare malignă la creier. Suma strânsă a fost donată acestuia, pentru a-i acoperi o parte dintre costurile operației.

Pe această cale, dorim să mulțumim încă o dată prietenilor, partenerilor și clienților fideli care au fost alături de noi în această seară deosebită,  celebrând șapte ani de excelență, muncă făcută din pasiune și evoluție continuă.

Presentation1

 

Galerie Foto