Wonderxmas party by Sephora

Scris de Luxury
Publicat la data de: 09-12-2016

în: Beauty

În așteptarea sărbătorilor de sfârșit de an, Sephora a oferit o privire în universul său plin de strălucire, printr-o seară excepțională în care am avut ocazia să decoperim viitoarele produse ce vor fi lansate începând cu luna noiembrie, într-un cadru intim și totodată exclusivist.

 

Produse Sephora

 

Paleta Color Wonderland by Sephora

O paletă de 78 de farduri de pleoape, în tonuri neutre pe de o parte și culori pop pe cealaltă parte, însoțite de două creioane pentru ochi și o pensulă, incluse într-un portfard șic.

Christmas Bath by Sephora

 O colecție pentru baie cu un parfum atât de discret ce vă seduce olfactiv printr-o selecție de produse bine alese.

 

Produse Exclusive

ARTISTIC EYE MUST-HAVE KIT by Make-up Forever

Kit-ul perfect pentru un machiaj smokey este format din:

EXCESSIVE LASH – Formula rezistentă ce conferă volum, fără a încărca genele;

 AQUA XL EYE PENCIL M-10 MATTE BLACK – îmbină rezistența de lungă durată, culoarea ultra-pigmentată și o aplicare ușoară;

SENS’EYES – gelul de curățare a ochilor și buzelor cu eficacitate și delicatețe.

HyperFocal: 0

The Chocolate Shop Gift Set by Too faced

Un set fermecător ce ne transpune în atmosfera unui elegant magazin ciocolatier de pe 5th Avenue din New York, oferind formula consacrată Too Faced, cu pudră de cacao și antioxidanți.

cmyk_merrykissmas_composite_10x10

Merry Kissmas Kit by Too faced

Rujurile Melted Liquified Long Wear sunt disponibile în formulele: original, ciocolată și mat. Oferă o acoperire excepțională cu o culoare intensă, confortabilă și rezistentă.

 

Firm it up! Eye serum by Benefit

Noul ser iluminează și conferă fermitate pielii delicate din jurul ochilor. Îmbogățită cu complexul Tri-Radiance™, o inovație marca Benefit, noua formulă penetrează pielea în câteva secunde și oferă pielii senzația de prospețime și finețe mătăsoasă.

 

Branduri Exclusive

PLEASE NOTE/ MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3.

Le Prisme Superstellar by Givenchy

Fardul de ochi cu o textură futuristică obținută prin tehnologie de vârf, ce nu reprezintă nici pudră, nici cremă, ci un fenomen aparte ce folosește evaporarea naturală. Aceasta alunecă grațios și aderă perfect în timpul aplicării, putând fi utilizată și ca un strat superior, fără a avea un impact asupra culorilor de dedesubt.

PLEASE NOTE/ MAXIMUM PRINTING SIZE FOR THIS VISUAL IS A3.

Liner Vinyl by Givenchy

Disponibil în două nuanțe, Heroic Blue și Heroic Silver, noul Liner Vinyl oferă ochilor un aspect sofisticat și misterios.

skincolor_group_39884_lm_cmyk300

Skincolor by La Mer

Inspiraţi de legendarele puteri vindecătoare ale mării şi de puterile regeneratoare ale Miracle Broth™, oamenii de ştiinţă La Mer şi-au propus să dezvolte noua generaţie de transformare – unde îngrjirea pielii şi fundamentele machiajului devin unul şi acelaşi lucru. Skincolor este o colecţie alcătuită din fond de ten, corector, pudră şi două pensule de lux, pe care numai La Mer o putea crea, oferind pielii o luminozitate sănătoasă, fără defecte, care reînnoieşte frumuseţea unei femei.

 

Seturi Exclusive 

chloe-signature-edp-50ml-bl-100ml-edp-5ml

Chloé Signature

Captând spiritul feminin, viziunea Chloé nu este despre o anumită femeie, ci mai degrabă despre bogata varietate a personalităților femeilor Chloé. Cu note de vârf de bujori, frezii și licheni, are un effect chic, confortabil și cu adevărat atrăgător. Notele de mijloc extrase din magnolie, lăcrămioară  și trandafir adaugă o sublimă feminitate, iar notele de bază adaugă o eleganță catifelată prin cedru, ambră și miere.