Philips Lumea IPL seria 9000 – Cea mai rapidă şi eficientă soluţie IPL

Scris de Luxury
Publicat la data de: 09-12-2021

în: Beauty

Philips Lumea IPL seria 9000

Noul dispozitiv Philips Lumea IPL seria 9000 este cel mai rapid şi eficient dispozitiv IPL de la Philips pentru șase luni de piele fină*. De ce? Asigură îndepărtarea uşoară a părului de pe întregul corp, astfel încât obţii o piele epilată ca la salon, din confortul casei tale. În plus, aplicaţia Lumea IPL asigură utilizatorilor sprijin continuu şi asistenţă pentru un tratament personalizat. 

Cu tehnologie SenseIQ, cu senzor SmartSkin și patru accesorii special create pentru fiecare zonă a corpului, noul Lumea reduce în medie 92% din părul nedorit după doar trei tratamente**!

Dezvoltat împreună cu oameni de știință și experți dermatologi, Philips Lumea aduce tehnologia inovatoare IPL, folosită cu succes în saloanele profesionale, chiar la tine acasă. Este comod, ușor de folosit și complet nedureros. Nu sunt necesari ochelarii de protecție și nici gelurile.

„Epilarea cu IPL este o tehnologie pe care Philips o folosește deja de mulți ani. Se utilizează pe pielea curată, cu părul ras în dimineața respectivă. E important ca firul de păr să nu fie smuls, deoarece dispozitivul funcționează cu lumină intens pulsată, absorbită de pigmentul din foliculul pilos. Philips Lumea este un dispozitiv ideal pentru îndepărtarea părului acasă. Realizată corect, procedura este riguroasă și fără riscuri. Se recomandă citirea instrucțiunilor de utilizare, în funcție de tipul de piele, înainte de a începe tratamentul”, spune dr. Oana Spânu, medic primar dermatolog.

Cum funcționează tehnologia IPL?
Tehnologia Intense Pulsed Light (IPL – lumină intens pulsată) utilizează lumină caldă, delicată, care opreşte creşterea firelor de păr. Tehnologia IPL utilizează pulsaţii de lumină calde şi delicate pentru a opri creşterea firelor de păr, prevenind creşterea acestora timp de până la şase luni*. Dispozitivul Philips Lumea IPL seria 9000 detectează nuanța pielii și selectează cea mai confortabilă setare de lumină pentru aceasta. Mai mult, are patru accesorii inteligente, care adaptează programe pentru fiecare zonă a corpului – față, axile, picioare/brațe/abdomen, inghinal.

Epilare IPL sigură, potrivită pielii tale
Dispozitivul Lumea IPL 9000 este eficient pe păr natural blond închis, şaten şi brunet şi pe tonuri de piele variind de la piele foarte albă la cafeniu închis. Asemenea altor tratamente ce au la bază tehnologia IPL, dispozitivul Lumea nu poate fi folosit pentru tratarea părului alb, grizonat, blond deschis sau roşcat şi nu este potrivit pentru tonuri de piele foarte închise.

Epilare IPL personalizată pentru fiecare zonă a corpului
Accesoriile special proiectate au o formă care se potriveşte perfect fiecărei zone a corpului, pentru un tratament eficient și sigur. 

*Reducere medie a părului după 12 tratamente: 77% pe picioare, 64% în zona inghinală, 64% în zonele axilare
**Când se respectă programul de tratament, măsurat la utilizarea pe picioare. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. 

Frequently Asked Questions

Lumea poate fi utilizat în siguranţă pe faţă?
Pielea feţei este mai sensibilă şi este expusă la soare în mod regulat. Majoritatea modelelor Lumea dispun de un accesoriu special pentru faţă, cu filtru UV, care previne vătămarea pielii. Verificând ce tip de piele ai, poţi alege setarea specifică ce va asigura un tratament eficient şi, în acelaşi timp, blând pentru faţă. Deoarece zona din jurul ochilor este foarte sensibilă, îţi recomandăm să utilizezi Lumea numai sub pomeţi pentru a evita riscul de vătămare a ochilor. Pentru a obţine rezultate ideale pe obraji, mustață şi bărbie, stai în faţa unei oglinzi pentru a vedea bine zona de tratat şi ledul „pregătit pentru pulsaţii”.

Este sigur pentru pielea mea? Ce efecte secundare pot apărea?
Tehnologia IPL profesională de îndepărtare a părului este disponibilă de 25 de ani, iar cercetările nu au arătat apariţia de cazuri de cancer de piele sau probleme de infertilitate. De fapt, nu au fost raportate efecte adverse sau vătămări severe la utilizarea pe termen lung. Philips Lumea a fost dezvoltat în colaborare cu dermatologi de renume şi a fost testat cu peste 2.000 de femei. Tehnologia Lumea IPL este derivată din tehnologia folosită în saloanele profesionale, dar este adaptată pentru a respecta toate reglementările privind siguranţa pentru aparatele pentru uz la domiciliu. Ca în cazul altor produse de îngrijire a pielii, este important ca aparatul să fie folosit conform manualului de utilizare. 

Sistemul de siguranţă Lumea se asigură că pulsaţiile sunt posibile numai dacă accesoriul se află în contact complet cu pielea. Filtrul UV integrat asigură faptul că lumina acţionează numai asupra părului, nu şi asupra pielii. Dacă pielea ta este prea închisă la culoare, senzorul de culoare a pielii împiedică emiterea pulsaţiilor. Recomandăm utilizarea aparatului Lumea într-o cameră bine luminată pentru a reduce intensitatea percepută a pulsaţiilor. Efectele secundare şi complicaţiile, deşi sunt posibile, sunt extrem de puţin probabile atât timp cât Lumea este utilizat în conformitate cu instrucţiunile şi cu măsurile de precauţie incluse în manualul de utilizare.

Lumina pulsată de Lumea este sigură pentru ochii mei?
Philips Lumea a fost dezvoltat ţinând cont de siguranţa ta. Sistemul de siguranţă împiedică pulsarea atunci când aparatul nu se află în contact complet cu pielea. Asigură contact bun cu pielea pentru a evita risipirea inutilă a luminii şi nu utiliza niciodată Lumea în zona din jurul ochilor pentru a-ţi trata sprâncenele. În timpul utilizării nu este necesară purtarea de ochelari de protecţie. Poţi utiliza Lumea într-o cameră bine luminată, astfel încât lumina să nu fie prea strălucitoare pentru ochi. O cameră bine luminată reduce intensitatea percepută a pulsaţiilor.

Pot utiliza Lumea pe perioada sarcinii sau alăptării?
Nu. Philips Lumea nu a fost niciodată testat pe femei însărcinate sau care alăptează şi, de aceea, nu trebuie să fie folosit în aceste cazuri. Pentru a dezvolta Lumea, Philips a colaborat cu dermatologi renumiţi, iar aceştia recomandă să nu se utilizeze Lumea sau orice altă metodă de eliminare a părului bazată pe lumină în timpul sarcinii sau alăptării, pentru a evita orice efecte secundare.

Afectează Lumea fertilitatea?
Nu, IPL nu afectează sănătatea. Tehnologia IPL profesională este disponibilă de 25 de ani, iar cercetările nu au arătat apariţia de cazuri de cancer de piele sau probleme de infertilitate.

În ce zone ale corpului pot folosi epilatorul Lumea?
Philips Lumea poate fi folosit în siguranţă nu doar pe mâini sau picioare, ci chiar şi în zonele sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinală sau fața (zona de sub pomeți). 

Care este diferenţa dintre IPL şi tratamentul cu laser?
Tehnologia IPL emite lumină din toate lungimile de undă vizibile (ca un bliţ foto), în timp ce laserele emit un singur fascicul de lumină, cu o lungime de undă specifică (ca un indicator cu laser). Astfel, tehnologia IPL este mai versatilă, fiind adecvată pentru utilizarea în contextul unei game mai variate de aplicaţii faţă de tratamentul cu laser.

*Reducere medie a părului după 12 tratamente: 77% pe picioare, 64% în zona inghinală, 64% în zonele axilare

www.philips.ro/c-m-pe/indepartarea-parului/lumea

Galerie Foto