Noua colecție Casadei explorează puterea de seducție

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 13-12-2023

în: Fashion

Casadei

Casadei a fost mereu un nume sinonim cu eleganța senzuală, iar colecția toamnă-iarnă 2023 introduce un nou capitol în ADN-ul brandului, adăugând în garderoba feminină încă un set de elemente de seducție.

Lexiconul Casadei are la bază dialogul neîntrerupt dintre creativitatea fondatorului, Cesare Casadei, și universul feminin. Astfel ia naștere o conversație formată prin continue observații și o afinitate specială pentru frumusețe, care ghidează ingineria din spatele creării unei perechi de pantofi sau a unei genți, obiecte ce servesc unei funcții practice, dar care au fost gândite astfel încât să simbolizeze un fel de a fi.

Fiecare colecție a brandului afișează un caleidoscop de atitudini, găsindu-și coerența în pluralitate. Formele sunt conturate cu precizie, iar materialele, atent alese. Toate piesele sunt compuse din elemente care se echilibrează unul pe altul, iar rezultatul este o colecție ce debordează de senzualitate.

Casadei

În acest sezon, pluralitatea este un element accentuat în mod special. Inspirația pentru această colecție vine din realitatea actuală a lumii contemporane și din certitudinea că niciodată nu a fost mai clar că identitatea poate fi exprimată în feluri multifațetate. Nu mai există bariere, nici între ocaziile în care cineva ar purta anumite piese, nici măcar între generații care în alte vremuri ar fi gravitat spre estetici diferite. În ziua de azi, fiecare femeie poate decide să arate fix așa cum vrea, atunci când vrea și acolo unde vrea; poate să exploreze diferite fețe ale propriei personalități în decursul unei singure zile și poate mereu să fie cine își dorește să fie.

Colecția include câte o piesă pentru fiecare ocazie, fiecare personalitate și fiecare estetică. Rachel, Elodie și Ultravox vin în diverse modele – stiletto clasic, stiletto cu prindere pe gleznă, botine sau cizme trei sferturi – toate definite de același vibe de seducție și feminitate.

Casadei

De cealaltă parte, effortlessly cool, vin cizmele Yeti, din blană cruelty-free, și botinele Cleo, cu toc gros. Elodie vine, de asemenea, sub diverse modele, de la botine și cizme, la sandale, iar ceea ce au în comun este tocul atipic, cu formă curbată.

Botinele Anastasia, din piele cu efect crăpat, vin în nuanțe neutre, dar și o versiune argintie, iar linia Geraldine are o alură vintage, fiind inspirată de moda anilor ’30. La polul opus, sandalele Stratosphere au un aer futurist, dat de amestecul de cristale și glitter care le acoperă.

Sclipirile metalice se regăsesc și pe pantofii Annabel, care, pe lângă pielea cu efect metalizat, includ încă un element de pură extravaganță – și anume, blana mongolă.

www.distinto.ro

Galerie Foto