Happy Sport Oval Chopard reinventează brățara ceasului său iconic

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 05-12-2019

în: Watches

Pentru atemporalul și jucăușul ceas Happy Sport, reinventarea sa perpetuă este o expresie a eleganței supreme.

Cu designul său unic, materializează fascinant epoci succesive, pe care le transfromă în momente de provocare creativă. Proporțiile perfecte ale formei sale ovale impecabile și distinctive sunt acum mai feminine prin asocierea lor cu brățara „galet” originală care împodobește primul ceas din această colecție iconică, încă din 1993. Este un ceas talisman din oțel inoxidabil, aur roz de 18 carate sau în versiunea în două tonuri, a cărui eleganță zveltă se menține nealterată, animată de calibrul 01.09-C.

Prima brățară Happy Sport

Un mix efervescent de stiluri, materiale și diamante care exprimă concomitent perenitatea și efemerul, spiritul Happy Sport reunește o gamă vastă de variante în cadrul unui model de ceas iconic. Noua brățară este chintesența acestui tip de paradox, exprimat într-o brățară din metal flexibilă ca un material textil. Ceasul este disponibil în aur roz de 18 carate, în oțel inoxidabil sau în două tonuri și aduce un omagiu primei brățări originale Happy Sport. În 1993, aceasta apărea ca o revoluție a însăși noțiunii de stil și eleganță dând naștere unui ceas- bijuterie deopotrivă sofisticat și sport. Brățara sa este realizată în întregime de către artizanii Chopard și stă mărturie pentru abilitățile și meșteșugul care au născut prestigiul diviziilor de ceasuri și bijuterii Chopard. O combinație unică de talente care sunt complementare și asigură, de asemenea, stăpânirea internă a fiecărei etape implicate în realizarea de modele excepționale – la fel ca toate creațiile care se nasc în atelierele brandului.

Tributul formei ovale

Pentru a marca 25 de ani de la nașterea Chopard , Chopard a reinterpretat iconica formă ovală a ceasului mizând pe noi proporții. Bazându-se pe eleganța liniilor trasate cu o geometrie amețitoare, Happy Sport Oval îmbunătățește repertoriul stilistic Chopard și îl integrează în curentul care, de la fashion la ceasornicărie, aduce un omagiu feminității atemporale printr-un joc de proporții delicate. Liniile ovale amintesc de arta caligrafiei și îi conferă ceasului distincție și finețe. Fiecare linie a Happy Sport Oval ne amintește că viața trebuie savurată pe îndelete, cu optimism și bucurie. Ovalul devine un simbolic loc de refugiu și dezvoltare personală, este peisajul tuturor posibilităților, unde visurile se concretizează. Pe cadranul Happy Sport Oval, fiecare secundă poartă promisiunea fericirii viitoare. Experiența în ceasornicărie a Chopard i-a permis să echipeze Happy Sport Oval cu întoarcere automată și calibru 01.09-C:tehnologie sofisticata, aspect atractiv, feminitate supremă. Ceasul este expresia pură a ideii de a avea totul, fără niciun compromis.