Gene mai frumoase cu TALIKA LIPOCILS

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-12-2016

în: Beauty

Bazându-se pe ingrediente naturale și pe principii ale medicinei alternative, TALIKA este brandul ce oferă produse pentru îngriirea fiecărei zone ce ridică probleme în viața de zi cu zi, abordând și oferind răspunsuri tuturor temerilor noastre legate de frumusețe.

Povestea TALIKA a început în anul 1948, odată cu descoperirea neaşteptată a tinerei Danielle Roches, doctor oftalmolog ce profesa în spitalele din Paris, tratând pe timpul războiului răniţii care prezentau arsuri severe în zona ochilor. Ea a descoperit că aplicarea unguentelor cu substanţe bactericide pe pielea din zona ochilor a pacienţilor avea şi efectul de a stimula creşterea genelor şi a sprâncenelor.

talika-lipocils-expert-hdreflet

În urma acestei descoperiri, Danielle Roches şi-a înfiinţat propria companie având ca scop principal creearea de produse cosmetice naturale pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea genelor şi a sprâncenelor. De-a lungul anilor, TALIKA a dezvoltat o gamă de produse extrem de inovatoare pentru a satisface aşteptările tuturor femeilor, respectiv produse care tratează zonele critice şi foarte vizibile: ochi, mâini, faţă şi corp. În prezent, milioane de femei folosesc LIPOCILS, cele mai apreciate produsele ale brandului TALIKA.

În anul 1994, Alexis de Brosses, preşedintele actual al companiei, a preluat brandul şi a lansat TALIKA Lipocils. Alexis de Brosses consideră că beneficiile rezultate din descoperiri precum medicina ayurvedică, studii NASA privind radiaţiile de lumină, remedii antice chinezeşti sau tratamente cosmetice inovatoare trebuie explorate mai departe pentru aplicarea lor în îngrijirea pielii.

lipocils-l4-pack-secondaire

TALIKA LIPOCILS reprezintă o gama de produse tratament, inspirate din tehnici în medicina plastică şi reconstructivă, ce stimulează creşterea naturală a genelor şi sprâncenelor. De asemenea, TALIKA s-a inspirat din studii NASA ce arată faptul că anumite frecvenţe ale luminii au proprietăţi terapeutice de vindecare şi de reducere a inflamaţiei. Ca urmare, TALIKA a creat gama de aparate Light Therapy® ce emit aceste frecvenţe de lumină şi abordează probleme cosmetice precum zonele cu riduri, excesul de sebum sau zonele pigmentate ale feţei.

Cu toate acestea, cel mai căutat produs TALIKA este LIPOCILS EXPERT, gelul legendar cu ingrediente naturale pentru stimularea creșterii genelor, inspirat din chirurgia recontructivă, ce stimulează creșterea genelor în urma unei cure de 28 de zile. Rezultatele dovedite prin teste clinice atestă o evoluție a genelor cu 36% gene mai lungi, cu 50% mai închise la culoare și cu 50% mai curbate.

Din luna octombrie 2016, produsele TALIKA sunt disponibile în România în exclusivitate în parfumeriile Douglas și în magazinul online www.douglas.ro. ­­­