Fendi prezintă noua sa colecție capsulă dedicată sporturilor de iarnă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 21-12-2021

în: Fashion

Fendi

Fendi prezintă Winter Sports Capsule Collection, o selecție de piese de înaltă performanță, prêt-à-porter și active, inclusiv accesorii și genți, care anticipează Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 care au loc la Beijing, China.

Nuanțele de iarnă precum gri, alb și albastru definesc garderoba concepută în mod durabil și foarte tehnic, care este strâns legată de estetica casei de modă de lux.

Fendi

Căptușeala interioară a jachetelor reversibile este realizată din poliester reciclat, în timp ce este umplută cu pene de rață regenerate, care provin din deșeuri post-consum.Pentru bărbați, jachetele și pantalonii albi de iarnă au logo-ul FF și sunt realizate cu ajutorul Thermore Thermal Booster, care este izolație termică de înaltă tehnologie concepută pentru a menține căldura corpului.

Colecția pentru bărbați prezintă un costum de schi rezistent la vânt, impregnat cu un imprimeu Hydro FF; sigla este puțin vizibilă în condiții normale, dar atunci când intră în contact cu apa (ceea ce se întâmplă în lunile de iarnă), sigla FF devine vizibilă.

Fendi

Inspirat de anul Tigrului din Calendarul Chinezesc, un motiv animal cu imprimeu alb-negru ocupă centrul colecției pentru femei: un tricou și un hanorac din jerseu, precum și o jachetă și pantaloni de schi, ambele reversibile. Întreaga colecție are o atitudine puternică și energică, dar șic, care reflectă personalitatea curajoasă, viguroasă și activă a tigrului și a oamenilor născuți în anul său.

Tigrul este brodat și pe noii pantofi sport Fendi Match și brodat pe gențile iconice Mini Peekaboo și Baguette ale casei de modă.

Puloverele gri din cașmir 100% prezintă logo-ul Fendi Roma brodat în nuanța baby blue, în timp ce sigla FF străbate o jachetă de puf realizată în întregime din paiete. De asemenea, o versiune discretă a siglei FF apare pe suporturile tehnice albe și pe o jachetă și pantaloni de schi din nailon cu același imprimeu Hydro FF din colecția pentru bărbați.

Fendi

O multitudine de accesorii tehnice, cum ar fi căștile, ochelarii de protecție și mănușile, precum și eșarfele din lână și pălăriile tip beanie, sunt concepute pentru a completa ambele colecții.

Colecția capsulă Winter Sports Capsule Collection va fi disponibilă în magazinele Fendi selectate din întreaga lume și pe site-ul brandului începând cu 23 decembrie.

Galerie Foto

Energy Expo 10-13 octombrie