Estée Lauder prezintă noua cremă Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 12-12-2019

în: Beauty

Pentru a-și consolida poziția de lider în materie de frumusețe și de îngrijire a pielii pe timp de noapte, brandul de lux lansează o nouă platformă care va acoperi toate punctele de interes ale consumatorilor, din toamna acestui an. Conceptul „The Night Is Yours” se bazează pe cei peste 35 de ani de expertiză Estée Lauder în materie de skincare nocturn și își propune să educe și să inspire consumatorii, pentru a înțelege mai bine de ce o rutină de îngrijire a tenului pe timp de noapte este atât de importantă pentru sănătatea acestuia. Platforma oferă clienților acces la o gamă vastă de conținut interactiv și educativ, prin intermediul a două secțiuni distincte: „Staying In” (îngrijirea tenului pe timp de noapte) și „Going Out” (machiajul de seară pentru diferite ocazii). Mai mult, vor exista secțiuni de tip „Did you know?”, evaluări, dar și recenzii ale produselor. Acest concept încurajează consumatorii să dezvolte o conexiune emoțională personală și individuală cu brandul, precum și să-și creeze propria rutină de îngrijire a tenului pe timp de noapte.

Pe lângă demersul educativ inițiat de Estée Lauder în segmentul de night-time skincare, brandul continuă să dezvolte noi soluții avansate pentru îngrijirea pielii pe timpul nopții. Experții Casei prezintă acum noua cremă hidratantă cu acțiune multiplă, pentru o piele mai luminoasă în fiecare dimineață – Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative. Această cremă cu utilizare pe timp de noapte este ultra-hrănitoare, ajutând pielea să devină mai fermă, mai luminoasă, și reducând semnificativ liniile fine. Fiind îmbogățită cu o dublă concentrație de extract de Moringa, extract de Sea Lavender, o doză puternică de acid hialuronic și colagen, crema ajută la reîntinerirea profundă a tenului. Este cea mai puternică soluție nocturnă care susține revitalizarea celulară, conferind pielii un aspect vizibil mai tânăr și mai fresh.

Experții Estée Lauder au creat noua formulă pentru a sprijini și a completa activitatea biologică naturală a pielii în timpul nopții. În fiecare noapte, producția naturală de colagen și elastină a pielii atinge punctul culminant, iar permeabilitatea barierei pielii se accentuează, ducând totodată la creșterea nivelului de deshidratare a tenului. Astfel, fără o hidratare adecvată, pielea începe să capete un aspect obosit.

Așadar, Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Creme revitalizează producția naturală de colagen a pielii în fiecare noapte, în așa fel încât tenul devine mai neted și mai ferm, iar liniile fine încep să se estompeze. De asemenea, vă veți trezi dimineața cu un look fresh, luminos și hidratat, crema hrănind intens tenul timp de 24 de ore.

În ceea ce privește ingredientele-cheie, formula se remarcă prin dubla concentrație de extract de Moringa – Estée Lauder a colaborat cu un biolog de renume internațional pentru a obține un extract puternic de semințe de Moringa, bogat în nutrienți și dezvoltat printr-un proces patentat de brand. Acest extract de Moringa are o activitate antioxidantă puternică ce ajută la reîntinerirea tenului chiar după prima utilizare, stimulând totodată pielea în a-și spori producția naturală de colagen. De asemenea, super-doza de acid hialuronic contribuie la o hidratare mai intensă a pielii, deoarece aceasta pierde foarte multă apă noaptea. Un alt ingredient care întregește formula este extractul de Sea Lavender, o floare ce provine din sudul Franței, cu eficiență dovedită în stimularea revitalizării celulare peste noapte. Împreună, toate aceste componente au un efect sinergic care atestă o creștere de 80% a producției proprii de acid hialuronic și colagen natural.

Creată special pentru a sprijini revitalizarea pielii în timpul nopții, textura cremei este una mătăsoasă, bogată și ultra-hrănitoare. De asemenea, este emolientă și învăluie pielea într-o senzație de confort, asigurând o hidratare intensă. Aroma sa floral-citrică este compusă din note fresh de mandarină și bergamotă, combinate cu acorduri de ceai de trandafir, iasomie și violetă, desăvârșite de accente finale de vetiver, lemn de santal și vanilie. Pentru un rezultat optim, aplicați crema înainte de culcare, pe toată fața și pe gât, de preferat după serum.