Creațiile Louis Vuitton ajung în popularul joc League of Legends

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 20-12-2019

în: News

Brandul de lux Louis Vuitton a încheiat un parteneriat cu gigantul e-sports Riot Games prin care creații unice ale Casei franceze vor fi integrate în universul digital al League of Legends, un joc video extrem de popular la nivel global.

În primul rând, Casa va crea un cufăr Trophy Travel pentru Cupa Summoner care va fi acordată marelui câștigător al Campionatului Mondial League of Legends.

Totodată, Nicolas Ghesquière, directorul artistic al colecțiilor pentru femei Louis Vuitton, va proiecta o serie de skin-uri pentru personajele din joc, împreună cu o colecție capsulă de ready-to-wear. Ambele tipuri de creații vor fi lansate în timpul campionatului care va dura o lună de zile.

Nu sunt disponibile foarte multe informații despre designul cufărului ce va găzdui mult râvnitul trofeu, cu excepția faptului că acesta va încorpora deopotrivă „tradiționalul savoir-faire Louis Vuitton, alături de elemente de ultimă generație și înaltă tehnologie”.

Finala competiției de e-sports va avea loc pe data de 10 noiembrie. Louis Vuitton a mai surprins o dată comunitatea de gameri acum doi ani, când a folosit elemente din jocul Final Fantasy pentru o campanie publicitară.