Louis Vuitton a lansat noile articole din piele Taigarama

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 12-02-2024

în: Fashion

Louis Vuitton

Louis Vuitton continuă să opteze pentru o optică îndrăzneață atunci când vine vorba de colecția de accesorii de marochinărie Taigarama. După lansarea plină de culoare de anul trecut, modelul iconic Monogram întâlnește astăzi accente îndrăznețe și jucăușe în nuanțe estivale de portocaliu, verde cactus și albastru agave.

Modelele Vuitton emblematice, precum Keepall, rucsacul Discovery, tote Weekend și bagajul de mână Horizon, au fost supuse unei transformări vibrante cu noua paletă plină de viață. Nuanțele colecției Taigarama aduc o dimensiune cu totul nouă acestor favorite clasice, oferindu-le un aer incredibil de proaspăt și modern. Pentru piese mai mici, mai casual, Louis Vuitton a introdus o gamă de opțiuni precum portofelul Nano Alpha, LV Moon și gențile cross-body Gaston, care, de asemenea, oferă o remarcabilă apariție plină de culoare.

Louis Vuitton

Colecția Taigarama de la Louis Vuitton adoptă, de asemenea, o notă sportivă prin includerea unor noi opțiuni, precum geanta Alpha Messenger pentru camera foto, destinată exploratorilor urbani. O altă piesă care iese în evidență în această colecție este colierul Card Holder, o modalitate modernă și inovatoare de a călători ușor. Având în vedere faptul că toate accesoriile Louis Vuitton au în prim plan călătoriile, colecția Taigarama include articole de organizare a buzunarelor, suporturi pentru carduri de monede și huse pentru pașapoarte ușor de identificat.

Cele mai recente accesorii Taigarama au fost deja lansate oficial în magazin, completând perfect cea de-a doua lansare a colecției vestimentare pentru bărbați Louis Vuitton primăvară-vară 2024, realizată de directorul de creație Pharrell Williams.

Energy Expo 10-13 octombrie