Tezyo prezintă colecția de toamnă iarnă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-11-2023

în: Fashion

Tezyo

Tezyo, multibrandul cunoscut pentru varietatea sa bogată de încălțăminte și accesorii, aduce în prim-plan cele mai recente tendințe, oferind o gamă diversificată de stiluri și produse de cea mai înaltă calitate. Într-o lume în continuă schimbare, Tezyo rămâne constant și propune piese într-o gamă variată de modele, toate într-un singur loc.

Cu o gamă cuprinzătoare de modele de încălțăminte, Tezyo reprezintă un adevărat univers al stilului, conceput special pentru a veni în ajutorul clienților săi atunci când vine vorba despre exprimarea personalității și adaptarea cu ușurință la ultimele tendințe.

De la casual la elegant, colecție toamnă/iarnă `23 este însoțită de campania aspirațională „Punem primul pas în pasiune”, care nu mai limitează „pasul” doar la un gest fizic, ci vorbește despre descoperirea sinelui și a curajului, dedicată tuturor celor care au curajul de a face din pasiunea lor o meserie.

Pentru sezonul acesta, Tezyo pornește într-o călătorie plină de pasiune. Fiecare pereche de încălțăminte din această colecție reflectă esența brandului și anume, punerea primului pas către stilul și eleganța care definesc personalitatea fiecăruia. Fie că sunteți în căutarea unui look casual, elegant sau sport, atât în magazinele fizice, cât și online există o varietate de branduri și mii de produse care să completeze perfect garderoba, prezentând designul unic și măiestria unor mărci precum: Epica, Gryxx, Aldo, Otter, Clarks, Le Colonel, Camper, Pepe Jeans, Image, Skechers, Hugo Boss, Desigual, dar și multe altele.

Descoperă noua colecție și vezi ce stil ți se potrivește cel mai bine în magazinele Tezyo din toată țara sau online pe tezyo.ro.