Lamborghini lansează scaune de gaming în ediție limitată

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 29-11-2021

în: News

Lamborghini

Secretlab a anunțat un nou parteneriat cu Lamborghini, care va realiza o linie de scaune de gaming elegante, în ediție limitată. Colecția are două modele care sunt fabricate din aceeași fibră de carbon și piele Alcantara care este folosită la construcția mașinilor producătorului auto.

Toate detaliile și specificațiile ambelor scaune de gaming marca Lamborghini nu au fost încă dezvăluite, dar comunicatul oficial afirmă că această colecție este un „tribut adus atenției la detalii pentru care sunt cunoscute ambele mărci, fiecare cusătură, nuanță și material.”

Lamborghini

 

Ediția Pinnacle, așa cum sugerează și numele, este modelul de top al colecției. Secretlab a lansat doar o imagine teaser a scaunului de gaming ultra-premium, care arată o placă superioară din fibră de carbon împreună cu însemnele legendarului producător italian în spate. Acesta este tapițat cu piele Alcantara pentru a oferi un confort de neegalat. Ediția Automobili Lamborghini pare a fi cea mai accesibilă dintre cele două. Imaginea dezvăluie un scaun de gaming cu aspect sportiv, care este tapițat cu piele de căprioară moale și prezintă steagul italian și accente de verde neon ca un omagiu adus culorilor vibrante ale Lamborghini.

„Detaliile utilizate pentru fiecare mașină Lamborghini sunt excepționale, iar acest lucru îl împărtășim cu Secretlab. Îmbinarea vârfului nostru în tehnologie și ergonomie cu ADN-ul Lamborghini care conduce la performanță pentru a crea nu unul, ci două scaune pentru cei mai fideli fani ai mărcii a fost un vis”, a declarat Ian Ang, co-fondator și CEO Secretlab.

Prețul celor două scaune Secretlab pentru Automobili Lamborghini nu a fost încă anunțat. Colecția își va face debutul public anul viitor la The Real Race, o competiție globală de simulatoare de curse pentru jucători de toate nivelurile. Ne așteptăm ca prețurile să fie dezvăluite în apropierea evenimentului.